amartin 75 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha XJ 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novi projekat na vidiku Yamaha XJ 650 military bobber je na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 14, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas volis da sarafis, ha? Skup hobi, ali ima neku char... taj osjecaj kad kresnes prvi put, skoro moze da se mjeri sa onim kad si prvi put kresnuo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1792 Napisano April 14, 2015 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam temu od samog početka. Svaka čast, 100x bolje izgleda ovako ... Nego sme li se znati koliko ceniš ovo svoje remek delo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amartin 75 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha XJ 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i video snimka kao što sam obećao https://www.youtube.com/watch?v=yrBnUIeRw6M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je Neću sad da budem zakeralo, ali izgleda da je počela da se ljušti boja sa bloka i jednog od auspuha Svejedno, rado bih ga posedovao i ovakvog. Još više je retro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 14, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kazes, jos bolji je takav. Kao izlizan jeans. hehe. Meni se bas svidja to.. i one hvataljke kormana, okrnjene. Super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amartin 75 Napisano April 15, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha XJ 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, razumem ja da se ste vi dobronamerni . Ipak je ovo Srbija. Imate slike a postavicu snimak jos jedan danas pa da se razuverimo to oko boje i ljuštenja. Hehe. Moja želja je bila da što pre podelim sa vama svaku novost, pa sam možda napravio malu konfuziju. Ali, da ne dužim evo slike koja je slikana u subotu pre Uskrsa ( ja ne vidim nigde da je bilo šta oljušteno) . Danas 15 aprila ću postaviti još jedan snimak da skinemo svaku sumnju . Hehe. A biće i novih fotografija sa novim detaljima . Hehe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, učinilo mi se na snimku koji si postavio. Možda je i odsjaj, pa tako izgleda Ipak je snimano mobilnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 15, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nista nije oljusteno, onda se baci na posao, hehe. Ne valja to da bude sve cakum pakum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano April 16, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može jedno pitanje. A gde sa stvarima za putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano April 16, 2015 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To ne spada u fabričku opremu. (Novi) vlasnik sam to organizuje po svojim potrebama i ukusu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan bash taj motor je mene i zenu odvezao na prvo duze putovanje, na more tj adu bojanu 2013te zaduzio sam ga te godine onakvog kakav je na prvim slikama ove teme sa onom "portskom prednjom maskom , i tu sezonu sam se potrudio da ga doteram shto blize fabrickom stanju...ovakav je bio kad sam ga razduzio: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi mu jedino felne promenio za neke zicane. Inace je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan pa sad, ja obozavam zicane felne. ako nadjem neke koje mi se svidjaju, nije nemoguce. ako nadjem. par mojih drugara se bakcu sa motorima, pa kad nadjemo, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jun 30, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan danas ugradio lampu. bas mi se svidja kako je cucnula. morao sam posle ugradnje da odem da probam lampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...