skohajm 185 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan precaga kormana sa sundjerom - 5e gume za ublazavanje udara zadnjeg lancanika (Honda Varadero i VTR) -15e novo scottoil - 5e (novo) "tempomat" - 5e lezaj zadnjeg tocka za Hondu Varadero (neotpakovan) -5e 063 10 53 277 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Novembar 18, 2014 (promenjeno) Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo ulje za scottoiler i tempomat. Promenio Novembar 18, 2014 član Milanezi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ulje i tempomat rezervisani za kolegu "Milanezi" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem za precagu volana (samo cu morati da nekako prekrijem ovu reklamu za kineski motor na sundjeru ) Kako cemo za isporuku - jel zalazis u Beograd, ili da mi posaljes AKS-om? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 19, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Gume za ublazavanje....... saljem ti PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 19, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Lucky ako nećeš sunđer uzmi prečagu a ja ti dajem 5€ samo za sunđer,javi se na pp ako si za! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ulje & tempomat - Milanezi precaga & sundjer - Lucky lezaj & gume -guasaar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan I ode sve na brzinu! Pa kad je upola cene... moze li ono shto je ostalo u garazi(znas ti na koga mislim) meni po takvim uslovima.?! -) p.s. kao cimer pozivam se na pravo preche kupovine..! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan I ode sve na brzinu! Pa kad je upola cene... moze li ono shto je ostalo u garazi(znas ti na koga mislim) meni po takvim uslovima.?! -) p.s. kao cimer pozivam se na pravo preche kupovine..! nemoj da se nudis, do kraja ce ti cimer uvaljati zenu i decu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan I ode sve na brzinu! Pa kad je upola cene... moze li ono shto je ostalo u garazi(znas ti na koga mislim) meni po takvim uslovima.?! -) p.s. kao cimer pozivam se na pravo preche kupovine..! nemoj da se nudis, do kraja ce ti cimer uvaljati zenu i decu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce kome-ako ne svoj svome..! Dane, dane..-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...