brankoXM 738 Napisano Novembar 16, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan daj mu manju sliku,zasluzio je 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Novembar 16, 2014 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vec dve godine clan i godinu pre uclanjivanje posmatram i ucestvujem u ovom sajtu i od samog pocetka nisam znao ubacivati slike odnosno fotografije,cemu sluzi najnoviji status,s kim bi mogo da pijem pivo,ko je previse fin.....znaci za to bi bilo potrebno iskustvo mozda desetak postova ili985 a ne 1.Ono sto sam video svojim ocima i ovaj drugi ~tvoj~post a predhodno pisan i brisan sa drugog profila mi daju prevo da ~ti~ kazem da ubuduce kad ucestvujes u temu proveri sa kojim profilom si ~ulogovan_a~ i fotka ti nije neka izguglaj bolju! KOLEGE OPREZNO SA OVOM TEMOM Promenio Novembar 16, 2014 član jovica vl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Novembar 16, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 16, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mrva, ja sm ona koja svirka iz najboljeg auta na svetu, sluzbenog. A to sto je crvene boje, pa jos i iz komsiluka (Dacia Logan), ukazuje na lokalni patriotizam, i na pokusaj pripadnosti zenskom rodu. Svirkala mi skoro jedna iz plavog Pezoa 206 pa reko' da proverim da li je stvarno mali svet ko sto kazu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Novembar 16, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan daj mu manju sliku,zasluzio je toliko je mala da i on nije video da je OSOBA sa slike odnosno fotografije MUSKO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamaMoto 60 Napisano Novembar 16, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: PA - okolina Motocikl: PEUGEOT bez menjaca Prijavi odgovor kao problematičan Mrva, to mi je verovatno bila koleginica, iz konkurentske firme. Cim je vozila Pezoa, i to plave boje. I garantovano ti se nije osmehivala kroz prozor, vec je nesto cedila kroz zube. Takve su one-neke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Novembar 16, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha,kakva tema pratim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Da..da...Neko dodje predstavi se, 2 do 3 člana mu požele dobrodoščicu, ali kada "snajka" obidje forum, ide na po 5 strana minimum...Dobrodošla u svakom slučaju 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Da..da...Neko dodje predstavi se, 2 do 3 člana mu požele dobrodoščicu, ali kada "snajka" obidje forum, ide na po 5 strana minimum...Dobrodošla u svakom slučaju U pravu si ali je tako dobro predstavljanje da se zaista mora poželeti dobrodošlica. Dobro ti nama došla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice,ako si ti na slici...tesko ce ici ta udaja... 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 16, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Sashac Ахахахаха, краљу Jovica Vl Оћемо лајв слику као конкретан доказ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice,ako si ti na slici...tesko ce ici ta udaja... Buahahahaha! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Snimak bre i to nemontirani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 17, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlično predstavljanje. Dobro nam došla Tamara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan . . . dobro došla Tajči . . . Slobodno pitaj šta ti nije jasno ...ja ionako pojma nemam hahah....pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zena se predstavi, sa slikom i popusi da je ruzna uz kamaru pluseva. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Novembar 17, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, za verifikaciju naloga potrebno je okaciti sliku u bikiniju rezolucije 1280 x 1024 Pozdrav 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 17, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan profil je fake,mislim da je svima jasno.Evo ja pozivam koleginicu na kafu da se upoznamo.Drugarsku kafu.Komentar nije na izgled,vec na malesnu sliku,koja je skoro neprepoznatljiva...Pa ako je true person,neka nam je dobrodosla. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 17, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je fake, koja bi lepa i normalna dosla ovde i ovako se predstavila. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Novembar 17, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan zrtve socijalnog eksperimenta u najavi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 17, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ebiga Mikula ja već poslao PP da objasnim da ne obraća pažnju na paćenike koji će se možda pojaviti i kojih treba da se čuva, naveo sam neke nikove koji me inače nerviraju; rekoh da među nama ima divnih i osećajnih ljudi koji su iznad malograđanskih gluposti i tih nekih muvanja provokacijom, da može uvek da mi se obrati ako ima neki problem ili jednostavno želi da mi čuje glas, i da se nestrpljenjem iščekujem da sa upoznamo na nekoj od narednih akcija. Sve ono po protokolu, kako se inače radi, završio sa ''Ljubim u oko lepo''. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Novembar 17, 2014 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 17, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Tamara, nek' ti je sa srecom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamaMoto 60 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: PA - okolina Motocikl: PEUGEOT bez menjaca Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice,ako si ti na slici...tesko ce ici ta udaja... Moram Vam priznati, nije trebalo puno vremena da me razotkrijete. Cestitam, svaka cast! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovica vl 15 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Transalp pd06 Prijavi odgovor kao problematičan tvoja je greska sto nisi video sa kog si profila pisao a moja sto sam se slucajno tog trenutka nesao tu i primetio bilo mi je cudno morao sam da reagujem,inace bi ovo bila vruca tema,mada od samog pocetka se videlo da se u pozadini krije muska fantazija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...