drilling ltd 643 Napisano Novembar 21, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak sa predhodne strane 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina 6, 7, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina 6,Dejan i Nadja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Kompanija za koju radim, Sport Vision, ce da pokloni jedan Karrimor ranac za vodu i jos par stvarcica. slike cu objaviti naknadno. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 21, 2014 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ala smo ušareneli ovu temuuu na rados' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 21, 2014 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan Kompanija za koju radim, Sport Vision, ce da pokloni jedan Karrimor ranac za vodu i jos par stvarcica. slike cu objaviti naknadno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Novembar 21, 2014 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kompanija za koju radim, Sport Vision, ce da pokloni jedan Karrimor ranac za vodu i jos par stvarcica. slike cu objaviti naknadno. Super korisna stvar! Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 21, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan postujte izmenu i na facebook strani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 21, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да се допишемо Мангула мото мајице и ове године поклања у добротворне сврхе две мајице и једну поткапу па може организатор да комбинује Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 21, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Kao i za nekoliko prethodnih tombola, VIP mobile nam ponovo daruje zavidan broj pre-paid kartica. Njihova namera je da tim skromnim poklonima pomognu nasu akciju. Ukoliko bude mogucnosti obecano mi je da ce uz kartice stici jos nesto. Pozz i vidimo se na zurci 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Novembar 22, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 22, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan BJB zurke su obicno masovne pa mi nije jasna ideja za Light bar, mislim da to nije adekvatno mesto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 22, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ček, Mikula, to je ono mesto gde smo bili tvojim povodom? Nisam miner, nemojte pogrešno da me shvatite, ali tu nema mesta za onoliko ljudi koliko obično dođe na BJB žurku. Ne bih da zbog ovoga što rekoh neko ne dođe, ja ću doći svakako, ali mislim da je bolje tražiti drugo rešenje ukoliko postoji još neka opcija. Znam da je lako pametovati sa strane, zbog toga se izvinjavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Novembar 22, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine poklanjamo vaučer u iznosu od 10.000din (deset hiljada) koji se može iskoristiti bilo za pojedinačni komad nameštaja (osim stolica) po izboru dobitnika, bilo kao deo vrednosti nečeg što premašuje cenu poklona (kuhinja po meri, plakari, komadni nameštaj, ...). Besplatna isporuka na teritoriji grada. sztr "DETALL" Pogledajte naše radove na fb ili sajtu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 22, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ček, Mikula, to je ono mesto gde smo bili tvojim povodom? Nisam miner, nemojte pogrešno da me shvatite, ali tu nema mesta za onoliko ljudi koliko obično dođe na BJB žurku. Ne bih da zbog ovoga što rekoh neko ne dođe, ja ću doći svakako, ali mislim da je bolje tražiti drugo rešenje ukoliko postoji još neka opcija. Znam da je lako pametovati sa strane, zbog toga se izvinjavam. Da, to je to mesto pa zato i kazem iz iskustva. Ni ja nemam nekih minerskih skrivenih namera samo pokusavam da budem realan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ček, Mikula, to je ono mesto gde smo bili tvojim povodom? Nisam miner, nemojte pogrešno da me shvatite, ali tu nema mesta za onoliko ljudi koliko obično dođe na BJB žurku. Ne bih da zbog ovoga što rekoh neko ne dođe, ja ću doći svakako, ali mislim da je bolje tražiti drugo rešenje ukoliko postoji još neka opcija. Znam da je lako pametovati sa strane, zbog toga se izvinjavam. Da, to je to mesto pa zato i kazem iz iskustva. Ni ja nemam nekih minerskih skrivenih namera samo pokusavam da budem realan. Bice dovoljno mesta za 150-ak ljudi...... bez mene i Lucky-a...i svih 200... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Novembar 23, 2014 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi bre ti deb'o, lažu te dušmani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 23, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan tako je Arakise, nije se on ugojio, samo je sladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam debeo, samo sam sam nizak... trebalo bi da imam jedno 3 metra ! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina Posted Image 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca 8. Mammo 9. Fos 10.TA96 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Novembar 24, 2014 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina Posted Image 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca 8. Mammo 9. Fos 10.TA96 11. Pablo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Novembar 24, 2014 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina Posted Image 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca 8. Mammo 9. Fos 10.TA96 11. Pablo 12. Violeta i Severian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Novembar 24, 2014 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan 1. VladaSD + Vesna 2. Sasha P 3. fruitcake (videcemo ko jos) 4. Milan i Ivana- Motomania 5. Nina Posted Image 6. Dejan i Nadja 7. Arakis i Goca 8. Mammo 9. Fos 10.TA96 11. Pablo 12. Violeta i Severian 13. Lord Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 372 Napisano Novembar 24, 2014 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I naš dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš (agencija GM Moto) priključio se spisku darodavaca za tombolu! Tri x besplatni tehnički pregled (uključujući izradu registracione nalepnice) Hvala Loshmi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...