Lukac 1389 Napisano Novembar 9, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki LTD750H1 god 1980,USA model uvezen jesenas ,registrovan na mene presao oko 50000km uradjena kompletna RESTAURACIJA (da ne bih piskarao pogledajte rubriku Motocikli-Custom,classic,choper-zavrsen Ltd750 ima detaljan opis),cena 2100e. Razlog prodaje; kupio iz CH FJR1300 2004god za iduce leto, na kuci uradio grejanje, struju i kupio agregat za struju,u prevodu dobro se istrosio,pa mi je ovo jedna od opcija.Moze i zamena ali za motor u slicnom stanju kao moj.tel 064 9760896 i 011 8484211 PS. Inace motor sada ima i niklovan gepek sa koznom torbom od 40l,naravno sve to ide uz motor. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 9, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam video lepši motor ! Doduše verovatno je to po ukusu moje generacije. Mlađima su lepši ovi novi Hondini NC ili Yamahini MT, ali ovo je za stani, gledaj i divi se svakom detalju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti lood... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Novembar 9, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Zbog moje god proizvodnje ugradjen pre 2 meseca i vetrobran evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno bombona, svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6530 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 3045 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore, uzivo izgleda jos bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...