DuleMCSE 164 Napisano Novembar 2, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu. Na prodaju je prelepa Aprlia Pegaso u perfektnom stanju. Nikada nije padano sa nje! Godiste: 2005 Kilometraza: 34.000 Gume su zamenjene prosle godine i u perfektnom su stanju! Uvezena je iz Svajcarske, ocarinjena i sve je sredjeno. Treba samo da se registruje. U stanju je "sedi i vozi". Potpuno bez ulaganja! Motor je vozen sa potpunom paznjom i posvecenoscu. Nije se izivljavalo nad njim i sa njim. Veoma lep i ocuvan bajk. Aprilia se nalazi u Nišu. Cena je 1800 €. Telefon za kontakt: 062 555 205 - Dejan 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ti bio vlasnik u svajcarskoj zadnjih 9 godina? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Vlasnik je moj burazer koji je i dovezao Apriliu kod mene. Ovo je u principu usluzan oglas. Inace, Aprilia je kao sto rekoh u besprekornom stanju. Razlog prodaje je prelazak na drugi motor i drugu vrstu motora - Kawasaki Z800. Pitaj sta god te interesuje! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedno pitanje, do kada je ovaj model Pegasa pravljen, a od koje godine ide ona zadnja serija... Modernijeg izgleda, Pegaso Trail msm da je... I da li motor ima potvrdu iz AMS-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ova Pegaso ima oznaku ie i ona se zvanicno proizvodila u periodu od 2001 - 2005, a sledeca je od 2005 - 2010 (to su podaci sa Aprilia sajta). E sada ne znam da li je Trail ili Strada imala neki facelifting u tom periodu dok se proizvodila. Sto se tice potvrde iz AMS-a nisam siguran na koju potvrdu mislis. Sto se tice legalnosti - motor je ocarinjen i svi papiri su u redu. Samo treba da se registruje... U sustini ja sam mislio da ga konfiskujem burazeru ali ipak nisam u situaciji za tako nesto. Neki su me pitali zasto je ovako povoljna cena. Cena od 1800 je razlog kraja sezone i mislim da je to zaista realna cena. Ako se ne proda do proleca, the price goes up! E da. Zaboravih da napomenem za zamene... Dakle, zamena je moguca jedino za stariju VW Bubu - 67' godiste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, na prvom mestu. Potvrda AMS je od skoro posle carinske deklaracije najvazniji dokument pri registraciji vozila iz uvoza. Bez njega je problem... E sad jos jedno i zadnje pitanje, jel oznaka ie za inection(nema karburator)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 4, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, na prvom mestu. Potvrda AMS je od skoro posle carinske deklaracije najvazniji dokument pri registraciji vozila iz uvoza. Bez njega je problem... E sad jos jedno i zadnje pitanje, jel oznaka ie za inection(nema karburator)? Ie je za Injection Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor! Veoma udoban za voznju, pogotovo na duze relacije. Mala potrosnja mu je jos jedna od prednosti u odnosu na konkurenciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari... Zalosno da ovakav motor "sedi" u garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Novembar 24, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Na cemu suvozac drzi noge?fali nesto ili ja to ne vidim?nisam kupac izvini na off-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne fali Sve je tu ali su sklopljeni drzaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Kupite sebi odlican motor za novu sezonu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...