ZarePrince 1 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,izgleda da imam problem.Motor mi je potrosio 5,4 litara goriva za 80km,od toga sve lagana voznja,i recimo 15km po gradu i 65 na otvorenom(80 km/h),a u gradu nije bilo guzve.To mu dodje na 6,75 litara na 100km,a to mi izgleda mnogo.Inace motor ima 535 ccm i 25kw-34ks. Jel to tako normalno ili treba nesto da se zameni,nasteluje? Idem sutra kod majstor Radeta(Kocke) na servis-rekao je da ce promeniti ulje,filter,svecice,ulje u kocnici,ulje u kardanu,nastelovace ventile i karburatore.Jel treba jos nesto da proveri,da ga podsetim? I da,gde da kupim filter vazduha za ovaj motor?I koliko on kosta?Probao sam da ga malo izduvam sa kompresorom,ali slaba vajda,pa bih da ga menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 20, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je filter za vazduh mnogo prljav, to je najverovatnije razlog povecane potrosnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan A koje gorivo si sipao? Ako si sipao bezolovni to ti je verovatno razlog vece potrosnje, ja mislim da tvoje godiste ide super. Kod mene na Kawi en500 kad sam sipao bezolovni trosila mi je oko 8l na 100km,a sa superom nije prelazila 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pricao sa drugom koji vozi viraga 535 njemu ne prelazi 5,5litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa filter mi izgleda prljavo.Sa spoljasnje strane izgleda kao ok,ali sa unutrasnje je malo pocrneo,malo vise. Gde mogu da ga kupim? A sipao sam super.Verujem mozda i da sam ja zeznuo to.Dosao sam na pumpu i sipam gorivo,a onaj pistolj malo malo pa nesto cakne i prestane da ide gorivo,pa kao da sam sipao iz nekoliko puta,u fazonu 100 po 100 dinara,a sipao sam za 500.Mozda je i to. Koliko karburator moze da utice na potrosnju? I da li se stelovanjem moze dosta smanjiti potrosnja ili? P.S. Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da se stelovanjem moze smanjiti potrosnja,ali po ovom vremenu verujem da ti ni motor nije bio ni 70% zagrejan,pa je i to po malo uticalo sigurno na potrosnju,a i po gradu sigurno da trosi vise od 6litra,stani kreni,semafori,,prljav filter za vazduh,,,sve po malo kad saberes,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za filter pozovi KDM,011/301-82-85, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Februar 21, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi Kocka trebao da ima filter za vazduh. Meni je isto dosta trosio dok nisam sve ufasovao... Vidi ti da se vozis za vikend. U nedelju najavljuju 17 stepeni pa moze da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarePrince 1 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam se vozio i danas i juce i kada je bilo mnogo hladnije,a ovo danas je milina,a u subotu ce biti 17stepeni,a u ponedeljak 20!!! Ajde javi se pa da se vozamo Bio sam kod Kocke danas i odradio sve,ali on taj filter nema.Pozvacu KDM(hvla Pauku na informaciji) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko78 0 Napisano Jul 17, 2024 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li hoce da poveca potrosnju ako ispucaju oni gumeni da kazem adapteri,veza izmedju karburatora i stubline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10527 Napisano Jul 17, 2024 Ne silazi, 2375 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prskaš klinerom po gumenim adapterima, na leru. Ako ne menja zvuk, ne diraj ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17965 Napisano Jul 17, 2024 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, darko78 said: Da li hoce da poveca potrosnju ako ispucaju oni gumeni da kazem adapteri,veza izmedju karburatora i stubline? Ako oni ispucaju i pustaju imaces vece probleme od potrosnje u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko78 0 Napisano Jul 17, 2024 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru,bije 7lit. Mislim da je mnogo,ali ide kao zmaj. Promenio Jul 17, 2024 član darko78 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...