pavle123 0 Napisano Octobar 30, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Proje par dana kupio sam Moto guzzi Californiju 1996g. Ako je neko vozio ,dobro bi mi dosao neki savjet.,. zbog loseg vremena,nisam uspio nesto puno da je vozim,par kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Novembar 1, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Od M.Guzzija sam probao dva modela: Grizo 8V i Califonia 1400 Touring. Oba modela su 2014. Da tog dana nije diler imao demo voznje, nebih ih nikad ni probao. Elem, ono sto zapazih kod oba modela a siguran sam da ce te izludjivati je hladnjenje. Prakticno nepostoji kod Gucija. U sred leta, kad stanes na par sekundi a pritom radi motor, nek ti je Bog upomoc. Ja sam stao par puta na crveno svetlo i to me je izludjivalo. Mnogo vise greje nego 1199 Panigale koji je poprilicno poznat po tome. Mozda ja preterujem, ali se meni cini da je to problem. Sem velicine zapremine motora i par opcija (abs, traction control), sumljam da se tvoj ljubimac mnogo razlikuje od danasnjeg novog. Kako ja to vidim: da nije dobar, ti ga nebi ni uzeo tako da, u zdravlje da se sluzis!!! Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Novembar 7, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti... ZA sada napravim po neki krug.koliko to vremenski uslovi dozvole.. Za sada mi cilindri pomazu..nekad se malo i ugrijem pored njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom. vodi racuna da u kardanu imas dobro ulje ( moja preporuka SAE 75-140) i da su ti kapice od svecica bas, bas kvalitetne (kad su lose na kisi hoce da probija) . ako trosi vise od 5l pri normalnoj voznji, sinhronizuj oba usisa (pre toga obavezno nastelovati ventile). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavle123 0 Napisano Novembar 9, 2014 U prolazu, 17 postova Motocikl: Moto guzzi Californija 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hvala mislim da trosimalo vise...to moram nastelovati..jer kad skinem svjecice budu bas crne. kad naucim,postavicu i neku sliku ovdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...