Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Da da našao sam na Google maps . Kažu da se okupljaju tamo u 8. Ja bih gledao doći u 08 i 30 jer se tada i kreće pa reko da uzmem neki kontakt broj da se javim kad krenem da se ne mimoiđemo za tipa 2 min razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 7, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan grupna voznja je znatno sporija nego individualna tako da i ako zakasnis 2 min, sticices ih koliko do lipovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla al ono ko pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 7, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem iz la, al nadam se da ce do ujutru neko ko krece iz bg videti i poslati ti kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god bilo bi dobro ali sad znam sve podatke pa je malo lakše konkretno znam i ta pumpa gde je napamet samo nisam znao da je to na Petlovom xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vreme u La je oblacno i toplo,suvo je bez kise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ...doruckuje se i srkuce prva jutarnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da, da...srkuce se i bez dorucka....... sta ste mislili da ce vas sacekati gibanica kod stara majke, kad se spustite sa Ostrvice....ovog puta tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da od toga nema nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 8, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam da će Lalajko u top da me stavi ali, na žalost ne mogu sa vama...Lepo se provedite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I da znaš da smo se proveli! Nažalost ja sam morao sa Ostrovice da požurim kući preko Rudnika Topole i Mladenovca gaassss za BG, lepa vožnjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u Nišu na slavi, tako da se nadam da su Lalajka dočekale priganice posle uspona na Ostrovica cekam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan lepo kao i svake godine...cekamo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 8, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam lenja ove god da se penjem...ali su voznja i druzenje sa super ekipom ucinile dan nezaboravnim ... na zalost malo fotki od mene...ali srce puno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Osvajanje uz muziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan KRMEnadle na Rudniku u Shumskoj kuci su bile ....male , ali odlicne, a domaca sljiva govori tri jezika i cetvrti zamuckuje Prelep dan za voznju, hvala Lalajku sto nas je izvukao iz kuca, i sve cestitke pentracima na brdo Pozdrav iz Smedereva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nisam imo nameru da se pentračim danas, al nagovoriše me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Novembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan posle 410 km stigoh kući Moja 4. Ostrvica i svaki put bude odlično. Imam po neku sliku pa ću metnuti kad dospem. Hvala svima na učešću i Lalajku na pozivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za sve koji su se peli na Ostrvicu, obavezno pogledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo extra ali kajmak i ajvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pindzur kolega, pindzur. Pa kajmak, sir, fasirane snicle, kiflice, domaci hleb, przeno meso, paprika sa renom, pekmez, slatko od smokvi, kafe, raznih kolaca... i ne znam sta sve ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Novembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo po koja fotka od mene Cilj današnje vožnje... Pauza na pola uspona Mladi Dare alpinista. U sve moto pantalonama i moto čizmama Djuxijeva alpinistička oprema. Iskusno... Panoramska Selfić sa vrha Bakine djakonije zlata vrede Atlantic 4. put podno Ostrvice... Bože zdravlja, dogodine mali jubilej - peta vožnja do Ostrvice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 8, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nada i Zivomir Zivanovic, nasi domacini na Ostrvici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...