Dzaver 130 Napisano Octobar 25, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako se priblizava noc vestica....pregledam stare kostime i razmisljam o novom...Posto sam vec dva puta bio drakula u razlicitim izdanjima,ne bih da se ponavljam pa mi je visak ovaj plast. Mozda ce nekome posluziti...Ja sam tezine oko 90kg i visine oko 180 cm.Cena bi bila 1500 RSD ovo je sa proslogodisnjeg maskembala slika uslikacu samo plast pa cu postaviti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 25, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako se priblizava noc vestica....pregledam stare kostime i razmisljam o novom...Posto sam vec dva puta bio drakula u razlicitim izdanjima,ne bih da se ponavljam pa mi je visak ovaj plast. Mozda ce nekome posluziti...Ja sam tezine oko 90kg i visine oko 180 cm.Cena bi bila 1500 RSD ovo je sa proslogodisnjeg maskembala slika uslikacu samo plast pa cu postaviti Lice je ok, ali te ruke odaju. Odisu zivotom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Octobar 25, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ideju za ovu godinu? Evo ako nekome fali ideja ... ovo je od pre dve godine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1722 Napisano Octobar 25, 2014 Drug član, 881 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako se priblizava noc vestica....pregledam stare kostime i razmisljam o novom...Posto sam vec dva puta bio drakula u razlicitim izdanjima,ne bih da se ponavljam pa mi je visak ovaj plast. Mozda ce nekome posluziti...Ja sam tezine oko 90kg i visine oko 180 cm.Cena bi bila 1500 RSD ovo je sa proslogodisnjeg maskembala slika uslikacu samo plast pa cu postaviti Lice je ok, ali te ruke odaju. Odisu zivotom. Ponestalo mu Solea kreme dok je stigao do ruku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Octobar 25, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne to nego da ne mastim kriglu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...