Alekre 13463 Napisano Octobar 24, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neku ideju da ovo svetlo ugradim u Maksiju da lakse preturam nocu pa sam iz nekog razloga odustao. Razvukao sam instalaciju za maglenke, navigaciju, multimetar, xenon, beeper i vise me mrzi. Postao sam kao onaj Proka iz majstorske radionice sto sve ugradjuje. Stavicu samo trece stop svetlo i to je to. Radi se o ovome: https://www.louis.de/en/artikel/mini-led-tail-light/10034236?list=20779511 Ja sam to takodje kupio u Louisu, stvar je indenticna sem sto ima tri zice i svetli normalno, kao klasicno osvetljenje. Oblik, dimenzije, sve je isto. Ja sam to namenio za kofer, ali moze da osvetljava tablicu, da svetli dekorativno iznad agregata, blatobrana, kako god, zavisi od maste. 10 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajde, molim te, objasni: Koje ima tri zice, a koje neku vise ili manje, i koje svetli normalno, a koje drugacije, i kako to drugacije? Zainteresovan sam da ga kupim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Octobar 24, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moje ima dve zice (plus i minus) i svetli belo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moje ima dve zice (plus i minus) i svetli belo. THNX!!! Treba mi nesto sa crvenim osvetljenjem kao zamena za celo, kompletno zadnje svetlo. POZZZ!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16293 Napisano Octobar 25, 2014 Integrisan, 9378 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sam ugradio trece stop svetlo, konkretno ovakav Led stap free image hosting toliko jako svetli da ne mozes gledati u njega, postoji u crvenoj, hladno beloj i narandzastoj boji screen cap Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Novembar 6, 2014 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 6, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, ne vide ti se slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...