panta_kg 687 Napisano Octobar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posto kaciga magli kao besna narucih pinlock.sama kaciga nema pripremu za isti nadjoh na netu ovaj clip ispostovah sve kako je ovaj momcic objasnio i ispade dobro.samo pre busenja izmerite tacan precnik onih cepica... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Octobar 23, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moram to uraditi, treba mi ko leba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super si odradio. Pinock keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Octobar 23, 2014 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se prodaju nešto oko 20€. Ja probao sa nekim demaglin tečnostima ali slaba vajda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 23, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao po obicaju kod nas je sve 100% skuplje sto dolazi spolja. Inace dobra stvar ko vozi nocu i cijelu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dahtao sam kao konjina da ga zamaglim i nista,stvarno je vrhunska stvar.a pin je na akciji i zato je ta cena inace i jeste oko 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Octobar 23, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovoj mojoj imam to fabricki i progledao sam koliko je dobra stvar. Panto svaka cast na ugradnji! Malo njih hoce da su upusta u tu avanturu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 23, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, a gde si nabavio pinove (kako kažeš čepiće)? Jel su bili u kompletu sa pinlock vizirom ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je doslo zajedno, tri 'cepica' i pinlock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 24, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, moram i ja na moju LS2 da ugradim ovo, odlicna je kaciga za te pare ali magli stalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja stavio na HJC CL-ST i sad neznam kako sam mogao do sad živjeti bez pinlocka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Octobar 24, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ovo kod nas da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 24, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih narucio iz Louis-a, ako hoce jos neko pa svi zajedno preko nekoga ko donosi. Velicina neka univerzalna? Imam Airoh Devil kacigu, znam da ima za Airoh pinlock ne znam da li mi je uzeti taj ili neki genericki jer ja nemam cepice na viziru pa mi je i svejedno? Koristim sprejeve ali to tek delimicno popravi situaciju, pinlock je sigurno bolje resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 24, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte da se nekako poslužite stubnom bušilicom, jer "iz ruke" može da se ogrebe vizir ili promaši mesto za bušenje. I prvo koristiti što manju burgiju, 1-2mm, pa onda onu koja je potrebna. Ovo je komentar na video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 24, 2014 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Obeležiti markerom mesta bušenja, preko njih zalepite providnu lepljivu traku. To će sprečiti klizanje burgije. Dalje uradite sve kao što je Aćim napisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 24, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Има разних искустава са Pinock-ом.Нека су поражавајућа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Octobar 24, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fabrički na mojoj SHOEI i ne magli, super stvar za hladnije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 24, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne rece gde kod nas ima da se kupi komplet univerzalni pinloc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 25, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu nikako da rešim drugi problem, a to je maglenje naočara za vid. Meni vizir od kacige ne magli, to je rešeno odličnim nosnim deflektorom, ali zato kada zaklopim vizir, sve što izdahnem završi mi na naočarima. Ima li još ko takve probleme i kako ih rešavate? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Octobar 25, 2014 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sličan problem. Rešio sam ga tako što sam prešao na sočiva. Ako ti je to opcija, toplo ti preporučujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 25, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jos par komada univerzalnih pinlok.Montiraju se bez tih cepica samo se zalepe preko vizira.Orginalno pakovanje i ima lepo upustvo kako ga postaviti.Kosta 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Octobar 25, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu nikako da rešim drugi problem, a to je maglenje naočara za vid. Meni vizir od kacige ne magli, to je rešeno odličnim nosnim deflektorom, ali zato kada zaklopim vizir, sve što izdahnem završi mi na naočarima. Ima li još ko takve probleme i kako ih rešavate? Исти проблем и код мене, наочаре за вид ми магле кад возим по хладном времену са поткапом... Моје решење је да зими возим без наочара, нема друге.. Ако возим без поткапе онда не магле, ал јбг хладно је сад за вожњу без поткапе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 25, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1414234986[/url]' post='1683521']Ja imam jos par komada univerzalnih pinlok.Montiraju se bez tih cepica samo se zalepe preko vizira.Orginalno pakovanje i ima lepo upustvo kako ga postaviti.Kosta 20e Može neka slika kako izgledaju, uputstvo itd? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam isti pinlock kao sto kolega panta_kg ugradio kod sebe ( x2kom. ) prvi pinlock otisao je na staru kacigu ( Probiker FlipUp ) dok drugi ide na Scorpion exo 750. stigao paket upload pics lepo upakovani adult image malo uputstvo host image moguce boje image url upload pinlock i kacaljke za isti ( 3kom. ) u providnoj kesici free picture upload vizir upload picture malo se premeri, oznaci markerom i probusi burgijom od 5mm ( postepeno 2,3,4,5mm ) free pic rupa image hosting more than 5mb ubaciti kacaljku post images sve lepo prebrisati, ubaciti pinlock, skinuti zastitnu foliju i gotova stvar probao i rezultat je i vise nego dobar, odlicna stvar za male pare picture hosting 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 6, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe i meni stigao juce paket od Sekule, znaci imao je pune ruke pinlokova Jos samo da nadjem busilicu i burgiju da probusim @Dare Koja burgija odogovara ili da navratim da mi probusis vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...