GromH 59 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za nekog majstora/limara koji bi mi sredio ovo Zanima me kako se ovo sredjuje, mora li da se prefarbava ceo rezervoar ili moze samo fleka, i koliko ce sve da me kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 7, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan To se vadi spoterom, mora celo da se farba. Ne mora, ali videće se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 7, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Vakumsko ispravljanje ! Vec prilicno poznata stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zasto uvek neko mora da da neki savet ako nije bas siguran u to sto prica....ovde vakum tesko da ce bilo sta uraditi.....Jedino resenje je ispravljanje iznutra tj.kroz otvor za cep ili navarivanje tega i izvlacenje.... E da cudi me da se jos niko nije javio da predlozi grejanje i hladjenje sa co2... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 8, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto uvek neko mora da da neki savet ako nije bas siguran u to sto prica....ovde vakum tesko da ce bilo sta uraditi.....Jedino resenje je ispravljanje iznutra tj.kroz otvor za cep ili navarivanje tega i izvlacenje.... E da cudi me da se jos niko nije javio da predlozi grejanje i hladjenje sa co2... Može to sa CO2 100%....gledao ja na youtube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje isto. Ako može ime majstora koji će to da uradi, pregledao sam na internetu sve gore pomenute tehnike samo mi treba ko će to da uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 8, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Farbanje ne gine u svakom slucaju jer je pukla boja i git. A i po kolicini gita bi se reklo da mu nije ovo prvi udarac u isto mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Octobar 9, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da pri farbanju moze da se pogodi identicna boja sa identicnim sarama? Kao sto rece kolega iznad - hvala na savetima i procedurama, u svakom slucaju trebao bi mi kontakt nekoga ko to radi posto je ovo suvise komplikovan zahvat za samostalan rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 9, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednog odličnog majstora iz Pirota. Zove se Zoran, cimni me na PP za telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Imam oziljak na rezrvoaru. Rezervoar je plasticni i sama plastika nije ostecena ali farba jeste. Neko mi je pricao da ovo ostecene moze da se sanira nekom flekicom. Da li je to izvodljivo, koliko bi to grubo kostalo i gde bi moglo da se uradi i koliko bi se primecivalo u odnosu na ostatak farbe. Ostatak farbe je u prilicno dobrom stanju bez obzira na gidiste motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 11, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se boja ili lak ušpricavali a da se to ne bi videlo, potrebna je neka ivica ili uopšte promena u površini. Na delovima koji su jedna površina, videće se. Nisam siguran da li su ove bele šare nalepnica ali i ova fleka je duboko zagrebana tako da treba da se gituje. Samim tim, fleka će još da se otvara. Odavde bih rekao da ni lak nije nekog kvaliteta. Moj zaključak je, ako želiš da ispadne kako treba, mora ceo rezervoar da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...