Luckyone33 5 Napisano Octobar 6, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim ali bolje ikad nego nikad,zao mi samo sto cela sezona treba da prodje dok ja udjem u "pravu prichu" strpljivo chekam onda pochetak sledece sezone pa se radujem druzhenju sa maxi skuterashima poooooozdrav veseli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5196 Napisano Octobar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da te pozdravi k'o svet... evo ja ću Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 10, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Ko bolestan da sam zlu ne trebalo otpozdravljam! Druzimo se u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5196 Napisano Octobar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ne :'( Imam snimanje Krštenja popodne (od 14:30 do 20:00) Jbg od nečeg mora i da se plaćaju računai... Drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckyone33 5 Napisano Octobar 10, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bash u nedelju nadjoshe da se krste:) pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...