Slayer 12 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Jawu u zelji da je sredjujem alli posto nemam ni potrebno znanje a ni zivce da to uradim do kraja odlucio sam da je prodam. Na njoj je uradjeno sledece:nove platine i cetkice,nastelovano je paljenje, menjano je ulje i imam novu prednju spoljasnu gumu (nenamontiranu). Motoru je potrebna generalna,ja sam otvarao i nasao sam polomljenu kariku (proslom vlasniku je neko vreme stajao motor) e sad dal treba jos nesto da se menja unutar motora neznam. Cena je 200 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefaa 0 Napisano Februar 18, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li sve papire za nju i iz kog si mesta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iz Stare Pazove. Jawa nije na moje ime,nije registrovana.Imam saobracajnu samo nije odjavljen motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 27, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1367 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...