Svaler 1990 Napisano Decembar 8, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan I šta treba da radi kada dodje na semafor izmedju dva auta? Da im se naslanja na prednje gume Ili da silazi sa motora na svakoj raskrsnici, kada ga uhvati crveno svetlo. Da ne pričamo o padu motora u mestu... Например као овај мајстор Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je još bolji...Provali kako ga vraća u rikverc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 8, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Motor je da se vozi, a ne da se cupka u mestu sa njim. Ne znam kako je kod nas, ali ovde u toku obuke je obavezan deo obuke kao gurati motor pored sebe, kako ga dici na nogare, kako se zaustaviti pred semafor.. Onaj GS 2 posta iznad mog, on bi pao i da je imao 10cm vise. Nageo se na pogresnu stranu na nizbrdicu plus sto je asfalt vislji od zemljanog dela, a na sve to dodaj tezinu te kamile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam ja vozio Super Tenere sa svojih 176cm, kad sam polagao za motor. Dohvatam prstima zemlju, i umesto da se skoncentrisem na voznju, ja na svakom semaforu i pesackom se drndam, prebacujem tezinu na jednu nogu itd. Ne preporucujem motor kod koga ne mozes lepo da spustis noge. Cak sam uspeo i da padnem jednom jer je bila nizbrdica, ali bocno, i kad sam stao i spustio nogu, motor se previse nakrenuo i nisam uspeo da ga zadrzim. Moze da se vozi, ja sam i polozio na njemu, ali nisam uzivao u voznji po gradu nimalo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanD 23 Napisano Decembar 9, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2012.php evo podataka pise i koliko je sediste visoko. simpaticna yamahica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 9, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Onaj GS 2 posta iznad mog, on bi pao i da je imao 10cm vise. Nageo se na pogresnu stranu na nizbrdicu plus sto je asfalt vislji od zemljanog dela, a na sve to dodaj tezinu te kamile. Ја мислим да не би. Обрати пажњу како се пење на мотор. Мотор на ћопавој, он стаје на леви фазастер, пење се, и кад спушта ногу на десни пребацује сву тежину на ту страну, и своју и тежину мотора и пада. Физика је чудо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 9, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i mislio. Da je čovek bio 10cm vislji isto bi bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalsaWrx 15 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 24 postova Lokacija: tu sam blizu Motocikl: KTM smT 990,YZF R6.WR125X Prijavi odgovor kao problematičan r125icu ces moci da vozis bez problema,moj drug je kupio novu prije 15ak dana I odlicno se snasao isto od prilike tvoje visine,u toj klasi od nizih motora rs,mito I sl,ali oni traze odrzavanje poprilicno tako da ako nemas dubok dzep nebi ti ih preporucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks111 0 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan r125icu ces moci da vozis bez problema,moj drug je kupio novu prije 15ak dana I odlicno se snasao isto od prilike tvoje visine,u toj klasi od nizih motora rs,mito I sl,ali oni traze odrzavanje poprilicno tako da ako nemas dubok dzep nebi ti ih preporucio E Dobro je ako je otprilike moje vise, to je bitno. Pa sad Rs, tzr, mito u startu sam ih otpisao bas zbog tih razloga, rs-a pogotovo jer trosi mnogo a to mi bas i ne ide u korist... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balsa Wrx 18 Napisano Decembar 13, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas takodje i ovih cbr125 nisu ni one lose,samo sto su karb,imaju oko 8ks i uklapa ti se u budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra^^ 125 Napisano Decembar 13, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ili uzmes nc700x ili s... Nece ti brzo dosaditi, malo trosi, lepo ide, uz A2 35kw 48ks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca125 2 Napisano Decembar 21, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5335828/aprilia_rs_125/ odlican motor za pocetnika, ja sam na njemu naucio da vozim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...