<Vuk> 751 Napisano Decembar 14, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu stoji digitalna sara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Manje je napadna i tamnija je nego ove druge, možda zbog toga ... meni je ova treća nekako najbolje legla ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Al' volis militari boje. Msm, dobro je, ali je ocigledno da hoces da napravis mali sportski tenaK. Aj' molim te ako imas vremena da ga ofarbas u belo. Cisto da vidim kako bi to izgledalo ovako direktno sa boka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga belča Moram da priznam da ne izgleda loše, ali me malo podseća stajling na bmw ... mogo bi da mu turim i propelerče ... nego nisi rek'o je l' hoćeš blistavo belo, ili samo belo ... nadam se da ne smeta što je i dalje preplanula maska fara, il' da okrečim i nju ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 15, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan HUH! To je to, skoro. I ne ličio na bmw-a kad si ga postrojio sa oni kamnčiki. A i zbog maske. Spusti ga malo u asian pozu i dodaj neku veselu džadicu preko bele. Ako mogu da naručim u zeleno-plavoj kombinaciji. Ne mora da bude mokri sjaj, ali obavezno hladno bela. Znači, ohladi malo ovu što si sad namazao. Svaka ti čas'! Igrao bih se ja, al' n'umem. Ko zna (kao ti), pretpostavljam da nije teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 16, 2015 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Belo najbolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam znao da ste obojica ljubitelji belog. Evo za sad ohlađene bele, sledeća verzija će biti sa belom maskom, ali ne znam za tu veselu zeleno-plavu džadicu, morao bi malo da pojasniš na šta misliš ... I nije teško zaista, za početak skini Gimp, besplatan je ... treba samo malo strpljenja i volje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan And finally, con bella maska ... al', pajsad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Decembar 16, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno da okrecis i ovaj stitnik na kocionim klestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma što se mene tiče, onaj u poruci #203 je po mom ukusu, al' bilo mi dosadno malo ... sutra montiram krampače, napred polovna S12 xc, a pozadi nova T63, uskoro stiže i štitnik desne vile (hardverski, 3D) pa ću manje visiti uz komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 18, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooj kakva si ti pedanterija, ko da imas svapske krvi. Ja nit vremena, nit zivaca. I, ..bem ti taj gimp. PS je zakon. Evo zivcano sam skrpio te dzadice, zanemarivsi senke i boju zadnje bocne plastike. Tako ce da izgleda moj kada budem resio da ga uramim. Dok je u exploataciji, bice Zelenko. I da, vizir je za devojcice. Eventualno nesto sklopivo, ili na elevaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 26, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Konačno juče stigo' malo da uprljam gume ... sgv-3025 by Sasa Rajkovic, on Flickr od kuće do Popovice, obližnjeg brda imam oko 5 min, onako, da ne žurim ... a tamo pogled na klisuru Moravice, i tvrđavu Sokograd preko puta ... vremenski uslovi su obećavali, sunce se probijalo kroz maglu... s-3081 by Sasa Rajkovic, on Flickr Sokograd-3048 by Sasa Rajkovic, on Flickr 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 27, 2015 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Super slike !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan od kuće do Popovice, obližnjeg brda imam oko 5 min, onako, da ne žurim ... Uhhhhh.. !! Si turio napred krampaču? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Decembar 29, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Jep. Polovnu michelin S12 [/url Malo je matorija i fali tu i tamo poneko parče krampona, ali neka je, izdržaće valjda do proleća ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Decembar 30, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako je do proleca potrosis, to ce da budu onda ozbiljne voznje; a samim tim i fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova kliksovci! Jedna prvojaguarska, red je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Januar 2, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne oglasih se još od prošle godine ... I od mene svima sve naj-naj ... onako, baš NAJbolje ! ... ali taj desni štitnik vile ... ahhh ... imaću ga opet jednog dana ... Znači bravo drugare, odlična je slidža. Nego sve neke solo vožnjice u zadnje vreme, 'si vid'o ? Na slikama nam mili nam motori, a nas nas nema ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Desni stitnik? Bishke STOP! (cujem donece ti dedamraz bar do kineske NG) Ovde drustvo ne manjka, nego ja da ne zatrpavam temu sa mojim fotkama. Nama fale visine. Evo recimo, prvog je nasa talentovana drugar'ca Danijela probala Kliksa. Ima malog Domindzatora s kojim se slatko navozala prosle godine, ali sada razmislja o nekom motorinu koji joj nece biti pretezak u off-u, a da moze i na duza putovanja. A drugog, na novogodisnjoj reprizi, na prijatnih i vetrovitih -4C, uz po koju pahulju, su se sastala trojica iz kluba "Jednom Green - Evergreen" ... Karlo, Fibra i naravno Dzej. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Januar 5, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zatrpavaj, zatrpavaj ... ovaj paning Daca style je prva liga I ostale dve fotke su super ... samo napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 6, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo na zadnjoj slici 250-ica? bas mi se svidja. Ako bi mogao vlasnik par reci da kaze o njoj. EDIT: Pročitao sam Srbiju i Crnu Goru bez asfalta, vidim da je Karlov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Upalih juče neman prvi put ove godine. Provozah se malo po nerasčišćenim sokacima po komšiluku, koliko da očistim blato sa guma ostalo od prošlogodišnje vožnje, i padoh ... No padoh znalački i sneg bejaše dubok, te pad ne beše naročito neprijatan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E neka si, al' neka bude poslednji put bar ove godine! Kada spasavas dragog nam zelenka odna padnes kao prase (i polomis se ), a kad ne mislis na njega, onda padas kao macka. Tesko je u tom trenutku odabrati pravu opciju. Instiktivno uvek prvo spasavas njega, a kako iskustvo raste, prelazis na drugu opciju. Njemu svakako ne moze da bude nista.Izvinjavam se sto je malo duzi klip, ali je monogo posla da vadim poentu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem, šta nije u redu na klipu ? Baš si ga znalački parkir'o ! Tako i ja juče, pao sam baš na pravom mestu, gde je sneg bio najdublji, odmah pored neke ograde od pileće žice ... tako da moped i nije pao (skroz), nego se samo navalio (malo više) na istu ... A to za instiktivno zadržavanje motora, odavno mi je iščileo taj. Od prvog uspona na Rtanj sam naučio komandu " Abandon ship ! " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 9, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sa klipom je sve u redu, nego je malo dugacak. Nije trebalo njega da parkiram, nego sebe. Krenuo sam lezerno sa nedovoljno gasa i na vrhu se pridavio. Sve misli su mi bile usmerene kako njega da zakacim da se ne smandrlja nazad, a ima visinski oko 5-6 metara. I onda je vreme isteklo. Zato je opcija Abandon ship mnogo pametnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...