Veljaa 3 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za 40e i ja bih ga pazario odmah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano April 10, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 3 god. uzeo neki obican ranac za 2500 din. u jednoj prodavnici sportske opreme i jos uvek dobro sluzi.Nigde se nije naceo,jedino sto nema kajis za pojas a to cu nakalemiti sa drugog ranca.Ujedno razmisljam da mu ubacim koji magnet od hard diska pa da moze da se kaci na rezervoar.U slucaju kise tu su 4 kese iz super marketa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6315 Napisano April 10, 2015 Enduraš, 6365 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ranac kupljen kod kineza koristio par godina, sad koristim ranac iz Polo-a, kostao je 15-20€, jak je ima milion dzepova. Zato mi nije jasno sta to toliko nude ranci od 100€. Juce gledao odlican ranac Karimor od 30 lit zapremine, 3000 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka roba ima svog kupca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ranac na ledjima je ok, ukoliko je u njemu garderoba i druge meke stvari, sve drugo je dodatna opasnost za kicmu u slucaju pada.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan A ovakvi ranci, boblbee??? Prvi put sam ih video u filmu ''fast and furious 1'', oni japanci ih nose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da drže kacigu i glavu prilikom pada na leđa, jedino, verujem da potpomažu kotrljanju... I ne znam od kog li su materijala, jel poseduje neko od Vas ovakav ranac??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jun 27, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onaj iz Louisa. Realno jeftin je, ali je banana kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 28, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Louisu za 30 eura, u svakom pogledu zadovoljava, ima i pokrivku u slučaju kiše, i za svaki dan je super...ja ga nosim svaki dan na bicikli...marka held Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...