Mostarac 5075 Napisano Septembar 20, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni sljedeći dijelovi za Varadero 1000, 2005g. Znači: vizir, ručke i lijeve komande na njima, donji oklopi oko mašine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Druze vizir sam radio u Bg kod Ivana i prezadovoljan a delove za Varadero sam nabavljao kod nekog lika iz Zrenjanina negde imam br tel pa ako ti treba kontaktiraj me na moj br 063628655 pa cu ti proslediti..... Da ne bude reklama! Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 21, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni sljedeći dijelovi za Varadero 1000, 2005g. Znači: vizir, ručke i lijeve komande na njima, donji oklopi oko mašine... Kontaktiraj covjeka sa foruma. http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/2257-havarisan/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Septembar 21, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovaraju od modela 2002god? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovaraju od modela 2002god? Ne znam, pitaću, ja mislim da odgovaraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju masku sa vizirom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju masku sa vizirom [/quo Kolika je cijena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, potrebne ručke, lijeve komande, retrovizori, nosač fara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...