petarblok 0 Napisano Septembar 18, 2014 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako imam kinroad xt200 kinez naravno, pa imam neku zamenu za apola 250 ali otisao levi i desni blok motora pa me zanima vase misljenje da li da menjam, da li se isplati gde ima delove posto su, i da li je bolje da sacekam malo pa da sredim ga, naravno motor mi se jako svidja jos odavno i lepo izgleda, hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzi Bravar 1 Napisano Septembar 18, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xintian Kinroad xt 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Blok motora otišao? Šta će ti onda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Apolu su po pravilu riknjavali hladnjak i zadnji amortizer. Pored toga znao je da ima i drugih problema. Ako je pritom i motor otisao ne kapiram koja je poenta zamene ako je tvoj motor u dobrom stanju. Kinroad koliko znam vec neko vreme nema zastupnika ali ni Sprint ne uvozi motore vec 3-4 godine. Sprintovih motora doduse ima vise ali su sve sanse da je ono sto tebi zatreba vec riknulo i na ostalim motorima koji se prodaju u delove. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...