Jump to content

Moto Zajednica

Samo za ninje !

Recommended Posts

• Zainteresovan, 553 postova
  • Motocikl: Trenutno 0 bodova...

niQYW_kawasakininja250r2008po5.jpg

..od napred identican modelu ER6F, dodushe, rep je prilagodjen R modelu, ali ipak mislim da su dizajneri mogli malo  vishe truda i ideja ovde da uloze... 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ovaj 250 Ninja je premija za 18-ogodisnjake. Ja sam imao stari model, mecava od motora!

Guest babyboy

1VXYv_kawasakininja250r2008po5.jpg

..od napred identican modelu ER6F, dodushe, rep je prilagodjen R modelu, ali ipak mislim da su dizajneri mogli malo  vishe truda i ideja ovde da uloze... 8)

Ja mislim da je 250 bez mane i da je mnogo lepsi od nove 10ke. Nova 10ka ima neki cudan smek, ovaj 250 je prelep - lepsi i sportskiji od ER6F.

• U prolazu, 6 postova

ja sam je kupio ali je cekam vec 25dana gledao sam samo preko neta , ako neko moze da mi kaze nesto vise(ako ga je vozio posto je distribucija pocela 5-og aprila) hvala.narucio sam kod petosevica pa mi je posle nekoliko dana povisena cena a par dana posle toga i boja. ako neko zna i neki dobar servis bio bih zahvalan.

• Svrati ponekad, 127 postova

ja sam je kupio ali je cekam vec 25dana gledao sam samo preko neta , ako neko moze da mi kaze nesto vise(ako ga je vozio posto je distribucija pocela 5-og aprila) hvala.narucio sam kod petosevica pa mi je posle nekoliko dana povisena cena a par dana posle toga i boja. ako neko zna i neki dobar servis bio bih zahvalan.

I ja sam moju kaparisao jos pre mesec i po dana... Ali ja sam kod CULE-ta u NS-u a pre toga sam bio u mimoto i oni su mi rekli sredinom aprila (lagali su u startu tj. ni njima jos nisu stigle) a kod Culeta su mi posteno rekli krajem maja i tako ce i biti, male ninje stizu oko 15-og maja a dobicemo ih najkasnije krajem maja. A sto se tice srevisa, svi hvale bas Cule auto NS na forumu (zato sam kod njih i otisao).

Nego imas temu o novoj ninji 250r ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=11493.0

I ja sam platio vecu cenu tj. 3820e umesto prvobitne 3550e nego sta ti je sa bojom?

• U prolazu, 14 postova

samo da se javim,zx6r 04god.ali jbg.narandzast je neka limited edicija sa radijalnom pumpom i akrepom,vozio sam pre par godina r6,svaka joj cast ali stalno kad se potera nesto skace tocak sva je nervozna dok kod kave je to mnogo bolje,ima i ona mane a to su pretvrde serijske opruge posebno zadnja,to kad zamenim bice prava pegla.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja