apatinac81 0 Napisano Septembar 14, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ]pozdrav za drustvance sa foruma...zovem se sasa i od pre koji dan vlasnik honde cbr 500f 91 god... nadam se pametnim savetima narocito po pitanju nabavke delova jer nesto nisam nasao po oglasima a fale mi neke sitnice zadnji blatobran i zadnji rukohvat... inace motor u skroz solidnom stanju potrebno je zameniti gume i set lancanika da bude kpt,ali nije to nista hitno.do sada vozao manje motore i jawe posle jawe sam se zakleo da vise nikad necu voziti dvotaktno smece...uglavnom nemam iskustva sa ovim motorima pa mi je svaki savet dobrodosao... evo slike mog bivseg jawasluka zavrsila je negde u okolini vrbasa i tu joj se gubi trag...,inace ulozeno jako puno truda u nju a na kraju sam je vise gurao nego vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10688 Napisano Septembar 14, 2014 Hronični Motociklopata, 7410 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega nekad sam imao isti takv CBR 600F1 , super motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...