Alien 603 Napisano Septembar 7, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze u naslovu. Treba da ima namanje nekoliko slobodnih VIN-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Septembar 7, 2014 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan E okasnio si,Dane Deda je prodavao i prodao pa se obrati njemu možda može da ti nešto pomogne oko toga. :BMW2:Pozzzzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Septembar 7, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Čim u Oktobru počinje prodaja GS911 Wifi, biče moja na prodaju.....bluetooth i USB, slobodnih još 7 slotova.....ako je do tada ne kupiš, pošalji mi PM. Ja sam menjao telefon za IOs, tako da mi ta verzija više ne dolazi u obzir.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Septembar 7, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan bmw, racunaj da sam ozbiljan kupac za 911, cucemo se preko PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 8, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Potraga je i dalje aktuelna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Januar 30, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan Treba samo obratiti paznju koju verziju kupujes, tacnije za koji motor ti treba i planiras li u skorije vreme da menjas za neki noviji BMW. Stara verzija GS-911 (zuti) nije kompatabilan sa novijim motorima (od 2013, tacnije K001 modela pa nadalje) dok je novi GS-911 wifi (crveni) unazad kompatabilan, dakle mogu svi stariji i novi motori. Meni je skoro stigao novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 30, 2015 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi stari (zuti). Kad malo bolje razmislim moze i USB verzija jer na duzi put uvek nosim laptop. U Americi nov kosta oko 270EUR, pa ko ima nekog prijatelja koji dolazi iz SAD i moze da donese, to je najbolja kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...