bikus 17 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Dilema. Treba mi poredjenje iz prve ruke izmedju ova dva modela. R4 ili V4? Odrzavanje? Sto se tice potezanja, i jedan i drugi su mi i vise nego dovoljni. Da li je pametnije uzeti VFR-a, jer cenim da su manje akani od CBRki? A i udobniji. Nigde nisam nasao neko dobro poredjenje ova dva modela. Ako uzmemo u obzir da su svi presli oko 50hkm i stari preko 10 godina, a izbor nije nesto veliki, naravno da treba gledati bolje odrzavani motor, ALI KOJI??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ajde sada ti nama lepo reci koji je fond para u pitanju pa bi po tome mogli nesto preciznije da ti kazemo ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ajde sada ti nama lepo reci koji je fond para u pitanju pa bi po tome mogli nesto preciznije da ti kazemo ?! pa ovo se sve vrti oko 3k eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih vozio ali sam se malo raspitivao o njima ;D. Svi su mi rekli: VeeFeR - ako zelis udobnu, prijatnu voznju i putovanja. Polozaj u voznji odlican. Ali naravno, ima i sportskog duha (citaj dooobro 'ide'!). CeBeeR - manje udobna voznja. Manje sediste i vise si pognut napred. Za putovanja, moze. Neko bese stavio i kofer na CBR. Suvozacici (ili suvozacu ???) ce biti dosta neudobnije. A o performansama, zar treba nesto reci? A odrzavanje? Cekaj. I to treba? Salim se. Drugi ce ti vec reci nesto vise. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 19, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan procitas ovo i nema glava da te boli http://www.ciao.co.uk/Honda_VFR_750__Review_5508146 definitivno V FouR with gear driven cams. kaze lik na kraju: "Simply the best road bike ever made. If you haven't had one yet, go and buy one now. You'll love it." So, I'll buy one. Ali se iskreno nadam da ce biti i ljubavi, a ne samo sex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 19, 2008 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan CeBeeR - manje udobna voznja. Manje sediste .. A o performansama, zar treba nesto reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...