Maximus1 204 Napisano Septembar 5, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi set dobrih polovnih cross guma, dimenzije pozadi 120 ili 130 18'' a napred ide 21 '' Ako neko ima ili zna gde mogu nabaviti, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 5, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam 120/90/18 i 140/80/18 Maxis solidne,15e.po komadu!Prednjih nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 5, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike tih zadnjih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Octobar 25, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam mitas vozene 50km po blatu, kao nove, sutra slike. imam i prednju nevozenu, moram da vidim sutra koja je, koliko se secam mezeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Octobar 25, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti slike, mada sam trenutno svorc nakon generalne, al ajde da vidim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 26, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imas temu u prodajem...sa mojim gumama...to ti je u komshiluku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video komsija, meni treba pozadi 18, nesto sira, 120 ili 130... Ali sve u svemu trenutno sam tanak sa parama, ode sve na generalnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 26, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Video komsija, meni treba pozadi 18, nesto sira, 120 ili 130... Ali sve u svemu trenutno sam tanak sa parama, ode sve na generalnu imam i to.... ne bih ti dzabe nudio za XT-a... nema veze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Video komsija, meni treba pozadi 18, nesto sira, 120 ili 130... Ali sve u svemu trenutno sam tanak sa parama, ode sve na generalnu imam i to.... ne bih ti dzabe nudio za XT-a... nema veze.. Ako uspem ove nedelje nesto da se skrpim, cujemo se pa da skocim da pogledam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...