Vuleta 839 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nabasao sam na ovu marku novih guma na nasem trzistu, na pr. cena za 90-90-21 dimenziju je 7000rsd dot14 A ne znam nista o njima, osim da ih prodaje neka prodavnica iz Kraljeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Septembar 4, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Evo tu marku je reklamirala u svojoj ponudi i Guevara http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77258-guevara-motooprema/page__st__720 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, vidim da se kod njih na tu temu oglasio kolega koji je zadovoljan tom gumom i performansama na Africi, sto je obecavajuce ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan u poslednjem broju moto revije image tet ovih guma, lose ocene pogotovo za kisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moto revija pise najgore o onima ko najmanje plate..... pisem ti iz iskustva, dokazano. Pogledaj po revijama ...uvek su gume ciji proizvodjaci imaju full stranu reklame , pri vrhu nekog testa . Full Bore jos niko nije istrosio na nasim putevima...kad cujem iz prve ruke misljenje, poverovacu. U medjuvremenu, razmisljam da obujem STaru . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 16, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije Vlado, sacu te klepim!!! U Srbiji sam verovatno prvi koji ih je stavio na motor. Stavio sam vece pre polaska na put od 3024km po bivsoj Jugi. Tada su imali samo sirinu 130, ali sada vidim da imaju i sve ostale. 12 dana puta po kisi i suncu drzale su na putu pretovaren motor i mene sa 100+kg. Koga zanima moje iskustvo sa njima neka baci pogled na moju fotoreportazu. Ja sam zadovoljan, samo treba izbegavati zebre u krivini po kisi, sve ostalo je ok. Moja zamerka je sto mi se cini da se mozda trose brze od AjdeSad ali realno na mom motoru je guma "za broj uza" tako da mi to i nije realno vidjenje. Treba probati sa sirom gumom, kapiram da bi 150ica bila full. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znam druze...ali moje naaaajvece interesovanje je kako se ponasa motor od 200+ kg sa tim gumama, kad utone u blato..... pa tek kako se ponasaju na mokrom asfaltu.. Za drugo pitanje si dao odgovor...al prvo me kopka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ali realno na mom motoru je guma "za broj uza" tako da mi to i nije realno vidjenje.. Ako ti je guma 130 onda si u fabrickoj dimenziji za rd04, tek od rd07 su uveli 140 pozadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 17, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ali realno na mom motoru je guma "za broj uza" tako da mi to i nije realno vidjenje.. Ako ti je guma 130 onda si u fabrickoj dimenziji za rd04, tek od rd07 su uveli 140 pozadi. mjok, na RD04 je vec 140 jer je povećana težina motora, na 03 je 130 kao i na Trandži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ali realno na mom motoru je guma "za broj uza" tako da mi to i nije realno vidjenje.. Ako ti je guma 130 onda si u fabrickoj dimenziji za rd04, tek od rd07 su uveli 140 pozadi. mjok, na RD04 je vec 140 jer je povećana težina motora, na 03 je 130 kao i na Trandži. I ja sam mislio isto to do pre neki dan, sretoh se sa nekim kolegom koji vozi rd04 i on mi to reche, ja naravno nepoverljiv potrazih malo po netu i ono izgleda da je tachno.. LINK 1 LINK 2 LINK 3 LINK 4 a takodje isto pishe i na xrv forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A evo iz prve ruke iz originalnog servis repair manuala za transalpe i afrike screenshot . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 18, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan stvarno... ja bio ubedjen da je 140... nema veze ionako sledeca ce biti 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Izadji ti malo u blato...pa nam prenesi utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 18, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan daću je tebi pa ti sam vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano Septembar 18, 2014 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno... ja bio ubedjen da je 140... nema veze ionako sledeca ce biti 150 Felna na tvom motoru nije za gumu širu od 140 , tako da nema puno smisla staviti 150, jedino ako vizualno uživaš u tome!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 29, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan A kako bi se ponašala 150 na felni za 130? Ne znam, pitam, a verujem i da druge ljude to interesuje. Fora je što Full Bore nema u 140 a zadovoljan sam gumom, međutim voleo bih da imam širu gumu jer će i manje da se troši i veća površina će prijanjati na asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A kako bi se ponašala 150 na felni za 130? Ne znam, pitam, a verujem i da druge ljude to interesuje. Fora je što Full Bore nema u 140 a zadovoljan sam gumom, međutim voleo bih da imam širu gumu jer će i manje da se troši i veća površina će prijanjati na asfalt. 150 neće pravilno sjeti na tu felnu, i ja to ne bi nikad napravio. Moći ćeš vjerovatno montirati, ali to nije kako treba. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Octobar 29, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da to znači da ako je guma preširoka prilikom vožnje u krivinama će se "razvlačiti" po širini i samim tim destabilizovati motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Octobar 29, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisu džabe oni iz fabrike propisali najbolju kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 10, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jos od BG auto-moto sajma mi je Kole pricao o ovim Gumama, stigle su nekako pocetkom sezone,,,i sve nikako da se raspitam za iskustva,,,tema je odlicna !!! Kakvo su se pokazale na nekom makadamu ili jos bolje ne nekom zemljanom putu kad je mekano ili kisno? Dali je ko tad probao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 11, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sve suvo trpi, a na asfalt se lepi k'o zvaka za beton. Siguran sam da sam ih prvi uzeo u Srbiji jer sam ih sa kamiona skinuo taj dan kada su stigne u Gevaru i odmah namontirao na motor. Sutradan odmah krenuo na put dugacak preko 3000km. Cak sam i na makadam neplanirano izleteo po nekoj kisi na 20ak kilometara od Nevesinja i bilo je skroz ok. Smanjio na oko 50ak km i terao, u krivinama manje naravno. Nisam ih probao po vlaznoj zemlji i blatu. Jedino sta treba izbegavati je obaranje motora po zebrama kada pada kisa i glupiranje sa punom linijom kada je mokar kolovoz.Presao sam sa njima ove godine sigurno preko 8000km i preporucujem ih. A, da, vozim Afriku RD04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Poverovacu, tek kad neko normalan, pohvali ove gume 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 13, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Novembar 19, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ih je uzeo pre nekih mesec dana u Gevari,za Transalpa,i terao je i po putu i van,za sada,kaze da je zadovoljan.Po blatu nije terao,po travi,tj.nasipu smo isli zajedno,drze na manjem gasu,ako se malo ocepi proklizavaju,ne kopaju,a vozio sam iza njega. i ja merim,rad sam da uzmem ali nemaju 150 zadnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Novembar 20, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ih je uzeo pre nekih mesec dana u Gevari,za Transalpa,i terao je i po putu i van,za sada,kaze da je zadovoljan.Po blatu nije terao,po travi,tj.nasipu smo isli zajedno,drze na manjem gasu,ako se malo ocepi proklizavaju,ne kopaju,a vozio sam iza njega. i ja merim,rad sam da uzmem ali nemaju 150 zadnju Imaju 150ticu, ja kupio set pre 2 nedelje, nazalost jos nisu montirane al ne deluju lose na oko, videcemo kako ce se pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...