Jump to content

Moto Zajednica

Konacno, pozdrav svima :)

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Postovanje svima na forumu i drago mi je da sam se, kao sto naslov kaze, konacno registrovao jer je doslo vreme i za to.

Iz Beograda sam, imam 24 godine, zavrsio jedne studije, sada sam na drugim (sta cu kad volim knjige :D ) motor jos nemam, ali plan je da ga ove zime kupim, najkasnije do marta. Pocetnik sam totalni sto se tice voznje motora, a moram reci da BJB forum pratim nekoliko godina, narocito temu "motoristi na drumu" i sve one situacije koje nas, dvotockase, zadese i ispitaju nase znanje, iskustvo, srecu i zivce :) Prelazak na motor ce mi biti ostvarenje nekih snova jer od malena volim 2 tocka, pa shodno tome sam se bavio/bavim (trenutno ne) biciklizmom preko 12 godina na ozbiljnom nivou, a posto sam iz centra grada poprilicno sam upoznat sa problemima koje nas cekaju na putu pocevsi od katastrofa puteva, do potpunog ignorisanja i ne gledanja od strane vozaca automobila, ali eto, red je dosao na motore i da se sve to podigne na visi nivo. :)

Necu vise da duzim, u drugim temama cu se obratiti vama iskusnijima da mi date neke savete oko motora, mozda jos da kazem da sam ljubitelj fine i udobne voznje, enduro motora i putovanja sa istim, prirode, lepih pejzaza, kampovanja i druzenja, pa je BJB zajednica idealno mesto, bar se nadam i za takve stvari. Ne znam da li je popularno reci, ali eto, dozvolite mi, najvise preferiram Hondu.

Pozdrav svima,

Vukan

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova

:))) Hvala na dobrodoslici!

Dobrodošao :takoje:,

mora da mnogo učiš kada tako rano ustaješ -_-

Boris me je preduhitrio, ima jedan bolja stvar od ranog ustajanja - nespavanje uopste :lud: Daleko od toga da strebam toliko, nisam od tih, samo mi je malo jedan dan za sve aktivnosti, hobije i sl. pa mora da se ukrade od noci.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja