fanky 1011 Napisano Septembar 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Malaguti Madison S250 koji nosi Yamaha agregat, trenutna ukupna predjena kilometraza je 64.526 kilometara, a menjali smo : - nov varijator - plocice prednje i zadnje - kais - oba zadnja amortizera - regler (Joskin) - prednju gumu - zadnju gumu - paknice kvacila - rashladnu tecnost - kocionu tecnost - poklopac prenosika - zvono kvacila (reparirano) - nastelovani ventili - . . . Sigurno ima jos nesto al seticu se Rezervne delove koje posedujemo su : - far - centralnu oprugu - dva rezervna kaisa - cetiri periva filtera vazduha - filter varijatora - zadnja kociona kljesta - air box (nije bas najbolji) - original auspuh (stavljen Race Ada) - aluminijuski deo koji ide na karburator (ne znam kako se zove) - dva kljuca - i jos neke sitnice Odrzavanje: - ulje za agregat Motorex na svakih 2.500 - 3.000 km - filter vazduha na svakih 5.000 - 6.000 km - ulje prenosnika na svakih 10.000 km - rashladnu tecnost na 2 godine - kocionu tecnost na 2 godine - akumulator na 2 godine - rasklapanje, pranje, ciscenje celog CVT-a na svakih 6.000 km - ciscenje karburatora pred svaku sezonu Od gedzeta posedujemo skromno : - led trake u katadiopterima kofera - led crvene sijalice u zadnjim stopaljkama - led traka u instrument tabli Treba da se menja : - akumulator '' jer je proslo dve godine '' - eventualno lezaj kormana Registrovan do 10.06.2015 godine, ja sam vlasnik, ima par ogrebotina, agregat suv i zdrav a cena 1300 evra sto ne znaci da nece biti nekog dogovora, za sva pitanja, sugestije, zalbe i pohvale, tuj sam P.S. Ostatak slika sutra 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika, slikano u zatvorenom jer nas kisa remeti Malo je i strokav jer nas opet kisa remeti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A jel tunel torba uračunata u cenu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tunel torba nije uracunata u cenu jer se ne prodaje iz razloga sto je vlasnistvo moga drugara Djure Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pricao sam sa sobom i dogovorio sam se da je najbolje da odma kazem pravu cenu, nego ovako okolo - naokolo, cena bi bila realno 1150 evra i to je to 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Septembar 9, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Godiste ? Zamena za za motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Septembar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovaj auspuh na moju Yamahu? da razmontiramo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 2001 a zamena jedino za Burgmana, eventualno Majesty Sto se tice cunka Vlado, ovakvog sam ga stavio na oglas, ovako bi ga i prodao, nekako sa ovim auspuhom ima karakter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Septembar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I šerpa onda ima karakter! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I . . . i . . . i poslednja cena 1000 evraaaa , toliko sam ga ja platio pre par godina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 950 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Octobar 20, 2014 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Fanky tesko ide prodaja a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 20, 2014 (promenjeno) Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,svaka cast na detaljnom opisu,nekako mi drago dok peti put listam oglas.Sve mi se opasno svidja,ALI...znas vec i sam kao i kod vecine,uvek nesto prece. Nego sta me zanima,vozio sam i manje i vece skutere ali ovaj model nisam,koja je maksimalna brzina sa jednim covekom na njemu? Da, i koje je godiste,nisam nigde procitao? Videh sad na polovnim da je 2001 Promenio Octobar 20, 2014 član miksamgm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter prodat, i sto je najbitnije nije otisao daleko, mogu da ga kontrolisem A sto se tice njegove maksimalne brzine sa jednim covekom (znam da ce me pojedini ovde zaje.avati ) je nesto malo preko 130km/h i na 7000 obrtaja, a inace hvala kolega na lepom komentaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...