Vroc-Kapo 2215 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet , jos jedan mali putopis u dalmatinskom stilu , prevoda nema , ko ne razumi neka pita :-) Kako sam opet u dalekoj i suncanoj Norveskoj , za mene je sezona gotova , pogotova sto je Suzi zakljucila da nije bas sretna sa skoro 700 kg i odlucila da se njen amortizer mora popisati na pod garaze . Dakle , vodim vas sa Korcule u Pulu i natrag , gdje sam isao se sresti za vikend sa par istomisljenika koji voze choppere , dakle vozimo polako i pazljivo , i trudimo se da izgledamo opasno :-) Kao i svaki drugi put , i ovaj pocinje na pristanistu gdje cekam trajekt za Split sa jos par stotina Ceha , Poljaka i ostalih turista u carapama i sandalama ( oni , ne ja ) . Naravno u trajekt ulazim prvi , jer znam cuvara pristanista , i vezem Suzi u tor ( garazu ) da je ne bi netko prevrnuo . image upload no limit Put trajektom je dosadan , gledam u nebo i mislim se hoce li i ovaj vikend biti mokar kao i svi prosli . Duga na nebu mi ne daje bas puno sanse za suhocu print screen windows 7 Nakon 3 sata dosade napokon vez u Splitu , a dotada sam saznao da dvojica koja su trebala sa mnom ne idu . Surprise , surprise . Dakle idem sam , pa odlucujem do Pule uz more . Do Zadra fantasticno , sve skupa 7 auta na cesti ,svi uredno preteknuti , prva kavica na sibenskom mostu , i druga pauza na Maslenici . Ne pada mi napamet skakati vezan za konop , zar voznja motora nije dovoljan rizik . online photo sharing Idemo dalje , krecu krivine , cesta i dalje prazna , sve do Senja , samo se utrkujem sa kamionom kojeg preticem svakih 10km , jer ja stanem na slikanje , pishanje i slicno , pa on predje mene , pa onda kad zakopcam slic ja njega , i tako to ide . Par motora iz suprotnog smjera , primjecujem da se neki na GS-ovim na udostoje mahnuti . A brale , sta cu in ja . Eno Paga iza : adult photo sharing U Senju , gradu moji predaka , se uredno parkiram kraj HD-a bez ikakvih kompleksa , Suzi je brza , veca i teza :-) how to use print screen Cujem se sa ekipom , kazu cekaju u Matuljima , a upute zvuce otpriliko ovako : Kad prodjes Rijeku , skreni na prvom semaforu lijevo i opet lijevo i tu smo . Treba ti sat ipo . Za navigatora koji ni u polje ne ide bez GPS-a , nocna mora pocinje . Prvo , jer mi ne treba sat ipo , pa moram vozit sporo . Drugo ,nemam pojma o kojem semaforu pricamo . Nema veze , sjedamo i idemo dalje . Moja procjena o brzini pogresna , milion rentala na cesti , niko ne zna ni gdje idu ni kako doci tamo ( isto kao ni ja ) , ali uredno prate znakove o ogranicenju brzine , pogotovo one sto kazu 50 . Mater . A ja sirok kao Ford Fiesta '02 . Jos sam nesto saznao : HR motocajci voze preko pune trake , brze od ogranicenja , i izbacuju koljeno pri brzini od 80 kmh . Kud svi cajci tu i mala Suzi . Prateci ih , ipak dodjem puuuno prije dogovorenog , uspijem cak zaobici Rijeku , i prateci kamion , trazim semafor . Kamion stane , stanem i ja , a on stoji i stoji . Pa se ja fino dignem , pokucam na prozor i pitam koji hurac stoji nasred magistrale . A brko mi pokaze na semafor na kojem je crveno . Ista boja kao i moji obrazi ispod kacige i marame . Vratim se ponosno i uzdignuta cela na motor , kao , ste vidli kako sam mu pokazao njegovog ... i naravno nakon par minuta sam u kaficu . Skidanje traje nekih 10 minuta , ljetna jakna , zimska jakna , rukavice , marama , kaciga ,,,a jebo me styling . Ugodna kava s ekipom i odlucujemo se za staru cestu do Pule , 3 motora sve skupa , jer onaj na kojem pise no fuck no ride ide da malo bude fuck na poslu :-) Voznjica odlicna , Opatija predivna , pratim plisanog medu kidnapiranog i zavezanog za kofer motora ispred mene , i ne razmisljam o nicemu , osim da jedva cekam ravnicu da ubacim u 3-u brzinu . Stajemo na Plominki , gdje nas cekaju dvojica lokalnih vodica , koji jedini znaju gdje idemo i kako doci tamo . Mozak i dalje na pashi , prva,druga , brrrrm i to je to . upload pictures online Napokon Pula , idemo u tvrdju u kojoj cemo napravit mali party , kosu cuva pas koji se zove Pas Mater , I jarac , koji se ne zove nikako , jer je svih strah da ga zovnu da ne bi stvarno dosao hosting images Krevet image upload Ajd nastavit cu malo kasnije 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me : Nakon sto smo skinuli sve skupa 750 kg prtljage sa motora ( ne , ne racunam tu njihove zene ) , idemo na djir ( odavno nismo vozili , jel ) i na veceru . Prika nas vodi u neki lokalni restoran , idemo jest ombolo i pit vincinu , ja mislim Malvaziju , ne moren se sjetit . Restoran odlican , ombolo jos bolji , tjestenina s tartufima za 5 . Na parkingu lik gleda tablu od frenda - SB pa kaze ista kao i njegova SB , samo u Austriji . Slika hrane nema , kao ni iste . Pojelo se i popilo . E sad cemo mi u centar . Naravno motori parkirani 50m od svega , lijepih cura vise nego u Splitu ( da , da ) , samo cijene malo zesce , kaze prika : kad te konobar pogleda , to je vec 15 kuna . Obisli smo sve znamenitosti , od Arene , kapije , gladijatorskog ulaza , javnog WC-a , i slicno , i zakljucili da je tu super . Evo par slija : Parking u Puli image hosting Maketa grada ( mislim da ovo stancaju negdje u Kini ,svaki grad ima jednu ) capture Bajkeri dolaze u S i XXXL velicinama click image upload Par pica i zakljucak je da idemo kupit mineralnu da mozemo prasit po gemistima cijelu noc . Gdje , pitate , pa ponoc je ? Pa na Crodux pumpu . Mi tamo , kad pumpa zatvorena . Dvije lipotice naslonjene na auto cekaju da otvori . Ja , ovako stidljiv i malesan , pridjem i pitam kad otvara ? Kaze jedna : u ponoc i 24 minute . WTF ???? Kakva to pumpa otvara u ponoc i 24 minute ? Ajde cekamo mi uredno , prosla ponoc i 24 , pumpa zatvorena , ja opet do lipotice ( ne , nije plavusa ) , rekoh jesi ti sreco sigurna ? pa da , kaze ona , pise na ulazu . Aj mi pokazi , matere ti . I evo , pokaze ona meni gdje pise da pumpa otvara u ponoc i 24 . free screenshot software Sreco moja pametna . Pumpa otvorila oko ponoc i 45 , mi svi nagrnuli unutra , dok je onaj S velicine zakljucivao da mu XXXL motor ipak mozda ne pase :-) how do you print screen Ajmo mi kuci , vina ima , sad i mineralne , vidimo se kasnije . 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sljedeci dan mi pocinje uz buku choppera ( sram ih bilo , bagra jedna ) , i dok ja otvorim ove lipe okice , nema nikoga . Papiric kaze isli mi na plazu . Hebala vas plaza , na njoj sam svaki dan , kao svaki krivi Dalmatinac . To mi i pase , za kavicu i retrospektivu protekla 24 sata . Eto utom prike size S , kaze di cemo danas . Reko ne znan , di mozemo . Kaze ima izbor miss koza u Sant Vincentu , negdje posred Istre . Meni onako nebudnom se ucini da sam to gledao na televiziji da je bilo lipih sisa . Pa reko super idemo tamo . Evo i ekipe iz RIjeke , popeli se preko brda , pa nakon jutarnje kavice u centru i blejanja koliko ima lipih cura , krecemo za to neko selo za izbor miss koza . Voznja kroz Istru fantazija , krasna mala mjesta , dobar asfalt , krivina kao u prici ...Dodjemo u St.Vincenat , gledam ja , slabo nesto cura , jedna konobarica od 150 kg , jedna od 40 kg , ajde doci ce valjda . Kad vidim neke prikolice na autima , reko sta je ovo . Pa kaze meni dobra konobarica , tako dovedu koze . Heben ti koze , ovo nije izbor za najsise , nego za prave pravcate koze . Ali kad sam vec dosao tu , ajmo barem koze vidit . ST.VIncenat free upload Barem je bilo dobrog sira sa tartufima i iz pepela , kupio zeni da se iskupim sto me pustila free jpeg images A evo i Koza , nus ta pise na balonu gifs upload Bome i starih auta , valjda Istrijani neki prakticni ljudi , pa utrpaju sve u jedan dan image upload no ads Kakva bi to bila pucka festa bez folklora , krasni klinci , ja pitam jednog mozemo li se slikat , odmah je zvao sve druge da se postroje screen shot pc 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Onda svi natrage u Pulu , u supermarket po meso i kruh , i na nasu Forticu , cuvanu od Jarca i Pas mater , i vecer prodje u pecenju , zderanju i lokanju . I ovakav sic smo vidili picture share Fortica sa sto soba a nas 10 , di ces bolje . Dok nije pocela kisa . E hebat ga . Pola zemljanog puta od Fortice do ceste je nestalo dok smo mi izasli van i vidili kakvo je vrijeme . Ajmo spavat . Sutra me budi suncano na zapadu a oblacno na istoku , A moj mali otok je jugoistocno . Dizem se rano , i peglam ovaj put po autoputu , smrznut ko budala , jer je vani 16C , ali ja moram vidit kako tunel Ucka izgleda . E hebi ga , izgleda ka i svaki drugi tunel , cijev sa svjetlima . ALi je baren malo toplije unutra . Na Vratima Jadrana , kavica , kroasan i javljanje kontroli leta da je sve u redu . Slecem do Senja gdje se nalazim sa prikom koji je kupio moj bivsi motor ,pa pijemo kavicu i ja sjedam na Kawu , da se sjetim mladih dana upload an image Pozdravljamo se i ja preko Vratnika idem na Zutu Lokvu i Dalmatinu , jer mi prijatelji preko fejsa javljaju da je mokro sto juznije idem . Struzem sretno po putu do Vratnika , jer je suho i ne brinem se . Cak je i Dalmatina prilicno suha , klasicno u Macole stajem na fazol , domaci kruh i pivu , dok se civili dive Suzi na parkingu . Idem dalje i dolazim na izlaz za Split 2 sata prije trajekta . Ma reko , idem ja dalje do Ploca , pa Trpanj , pa Orebic pa Korcula , sto bi reka Panda , jesmo li bajkeri ili ... E pa negdje prije Ploca sam poslao i Pandu i sebe u neku stvar sala mala , Panda , respect ) . Pralo me sat vremena po autoputu . free jpeg images A da bi me na trajektu za Peljesac docekala ovakva slika ( naravno da sam prvi usao , fino i kulturno preko sva 4 reda ) free image host Srecom , Ilija tuce po Orebicu , a ja imam nekih 15 minuta voznje do tamo , i super suho i odlicno . Razmisljam da li da vadim kisnjak ili ne , kad odjednom se nebo srusilo na zemlju taman kad je poceo ukracj u trajekt za Korculu . Pas mater , i to ne onaj sto cuva Forticu . U trajekt ulazim mokre guze , i preko sve te mokroce oblacim kisno odijelo , jer me u Korculi ceka jos 45 km , a cesta se ne vidi od kise . I tako , lagano u drugoj , sva 4 zmigavca upaljena , kisno svijetli kao semafor , krenem ja u zadnji dio puta . Straznja guma od 250 bas ne voli mokru cestu , a ja jos manje . Rukavice promocile u sekundi , cizme izdrzale sve , isto kao i kisno odijelo , niti kapi , iako je na cesti bilo bar 10cm vode koju je Suzi sretno prskala po mojim nogama . image upload no registration Napokon stablo . Hebes otok bez stabala uz cestu . Stanem ispod njega , i vidim da vozim prema suncu , dakle nije nego nastaviti jer ce kisa ostati iza mene . I tocno tako , krenem dalje i nakon 1km kisa stala . Doma dosao sretan i mokre guzice , ali sretan . Eto . Pozdrav ekipi 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Carski. Mogu ti reci da su mi Peljesac+Korcula do Vele Luke jedna od najboljih ruta za malo jaci tempo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Extra vožnjica, :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1819 Napisano Avgust 31, 2014 Lovely jubbly, 907 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 1, 2014 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koxi21 5 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha x-max 400 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Super su fotke !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 742 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1138 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Suzana je vrh ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi018 13 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Very nice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13217 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1356 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno bravo kisa ove godine ne odustaje nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 2, 2014 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa turica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 4, 2014 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Lipo,lipo...nego kol'ki si lebac ti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predsednik mcg 16 Napisano Septembar 4, 2014 U prolazu, 54 postova Lokacija: loznica,srbija Motocikl: suzuki v strom 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Brate,mnogo mi se svidja tvoja dalmatinska spika i uopste nacin prezentovanja.Svaka cast samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 4, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Septembar 4, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan uzivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Septembar 8, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Baš si lipo i interesantno to napisa! Samo nikak ti ne ide na tako lipi kruzer (mi pišemo po Vuku) topkejs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2215 Napisano Septembar 11, 2014 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Baš si lipo i interesantno to napisa! Samo nikak ti ne ide na tako lipi kruzer (mi pišemo po Vuku) topkejs! Hvala . Slazem se za topkejs , ali bas me briga , ne propusta vodu , a u njega stanu cizme br.49 , jaketa i wc papir . Di ces bolje . Kad vozim ionako ga ne vidim . :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 18, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti kralj .... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...