Zvezdan85 38 Napisano Maj 4, 2024 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi je da je trazio zice i da je pola plastika skidao,plus minus i jos dve neke zice mozda sa ecu i abs nisam siguran. Jel imate preporuku za majstora u ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 8, 2024 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Momci, treba mi usluga.Znate li dje da kupim štitnik ručke kormana, lijevi mi treba. Desni sam naŝao kod druga sa neke ST ... Otpad motora I sl na kojem bih mogao da nadjem, kontakt ako imate.Lijep pozdravMikeliSent from my SM-A135F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Jul 20 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ste propustili ali kako stvari stoje naše XT i Tenere okupljanje "preti" da preraste u tradiciju. Dva dana jula ili Tenere veekend 12. - 13. jul rezime: Ekipa mala al' zajebana ko kratko ćebe!!! Kada se skockaju lepo vreme i dobra ekipa onda je provod zagarantovan bez obzira na činjenicu da je reč samo o dva dana. Ovoga puta tačka okupljanja je bio Donji Milanovac, pansion Jonović za koji se pobrinuo naš kolega Darko 012. Nažalost vreme u kome živimo, trka i jurnjava su omeli neke koji su planirali ovo naše druženje, ali ima dana. Ako nije reč o trenutnoj euforiji ovo naše okupljanje, na kome su dobrodošli i nekadašnji Teneristi koji su u međuvremenu promenili firmu, "preti" da postane tradicionalno, poput onih koje organizuje Tenere klubovi u Grčkoj i Italiji. Istovremeno kada se u obzir uzmu one teške "bitke" na BJB Forumu između Tenerista i Afrikanaca, koje su vremenom zamrle, kada se u vidu ima onoliko ispisanih stranica u nastojanju da jedni druge ubedimo čiji je veći, odnosno da li je bolja Super Tenere ili Africa Twin moj predlog je da od iduće godine to bude zajedničko okupljanje i druženje. Jer bilo kako bilo reč je o dva legendarna motora koja su ostavila dubok trag u moto svetu i još uvek uprkos godinama krstare putevima širom planete, a uz sve to dobili su i naslednike koji sa ponosom nose njihova imena, čiji vlasnici su takođe dobrodošli. https://www.facebook.com/matejka.davidovic/posts/pfbid04madv71Tkng24b72xWxmGufse5kz5PpGp6JrBR1dZvNH7tPibDu5pE6QrBgYuMQol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5064 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 5613 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2014 at 10:17 PM, doktor said: Posle dugih meseci neodlucnosti, odluka je pala na Super Teneru...i konacno je dosla. Sada polako sledi drugo poluvreme...oprema. http://s26.postimg.cc/qjducuds9/IMG_9923.jpg Upravo ovaj vikend okrenuh "stotku". Sve sa zadovoljstvom. Ukupno za ovih 100000km, gotovo ništa od kvarova. Na nekih 15-ak hiljada, primetim blago seckanje na gasu (drugari koji su probali tada nisu ništa primetili), u pitanju je bio TPS zamenjen u garanciji. I to bi bilo sve od kvarova. Pored toga, zadnja felna je konstrukcijski loša, pa sam i ja gubio po neku žicu. Što se toga tiče, kome se kako zalomi iz fabrike, da li je bolje ili lošije podešena felna i od toga zavisi da li ćete i koliko imati problema. Sve ukupno, vrhunska pouzdanost, rentabilnost i vozački užitak. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14972 Napisano Avgust 18 Integrisan, 7986 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tek se razradila. Ima ih na raznim stranicama sa velikim kilometraža i preko 500.000. Inače, motocikl takvog kapaciteta i kvaliteta po toj ceni kao polovnjak je više nego odlična kupovina. Topla preporuka za remap tog motora, bukvalno se preporodi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Avgust 18 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Počela je da se razrađuje. Bez kvarova, samo potrošni materijal... Kardan je kao nov, rasklapao sam ga nedavno da proverim po navici, GS sam vozio pre ovog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...