Zvezdan85 38 Napisano Maj 4, 2024 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rekao mi je da je trazio zice i da je pola plastika skidao,plus minus i jos dve neke zice mozda sa ecu i abs nisam siguran. Jel imate preporuku za majstora u ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 8, 2024 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Momci, treba mi usluga.Znate li dje da kupim štitnik ručke kormana, lijevi mi treba. Desni sam naŝao kod druga sa neke ST ... Otpad motora I sl na kojem bih mogao da nadjem, kontakt ako imate.Lijep pozdravMikeliSent from my SM-A135F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2511 Napisano juče u 06:19 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2038 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ste propustili ali kako stvari stoje naše XT i Tenere okupljanje "preti" da preraste u tradiciju. Dva dana jula ili Tenere veekend 12. - 13. jul rezime: Ekipa mala al' zajebana ko kratko ćebe!!! Kada se skockaju lepo vreme i dobra ekipa onda je provod zagarantovan bez obzira na činjenicu da je reč samo o dva dana. Ovoga puta tačka okupljanja je bio Donji Milanovac, pansion Jonović za koji se pobrinuo naš kolega Darko 012. Nažalost vreme u kome živimo, trka i jurnjava su omeli neke koji su planirali ovo naše druženje, ali ima dana. Ako nije reč o trenutnoj euforiji ovo naše okupljanje, na kome su dobrodošli i nekadašnji Teneristi koji su u međuvremenu promenili firmu, "preti" da postane tradicionalno, poput onih koje organizuje Tenere klubovi u Grčkoj i Italiji. Istovremeno kada se u obzir uzmu one teške "bitke" na BJB Forumu između Tenerista i Afrikanaca, koje su vremenom zamrle, kada se u vidu ima onoliko ispisanih stranica u nastojanju da jedni druge ubedimo čiji je veći, odnosno da li je bolja Super Tenere ili Africa Twin moj predlog je da od iduće godine to bude zajedničko okupljanje i druženje. Jer bilo kako bilo reč je o dva legendarna motora koja su ostavila dubok trag u moto svetu i još uvek uprkos godinama krstare putevima širom planete, a uz sve to dobili su i naslednike koji sa ponosom nose njihova imena, čiji vlasnici su takođe dobrodošli. https://www.facebook.com/matejka.davidovic/posts/pfbid04madv71Tkng24b72xWxmGufse5kz5PpGp6JrBR1dZvNH7tPibDu5pE6QrBgYuMQol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...