grof 614 Napisano Avgust 24, 2014 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Lazarevića ne poznajem i ne znam kakav je majstor i čovek ....ALI da je moj motor i da sam JA dao 700 EURA za popravku i te kako bih taj motor oterao nazad komd majstora da ga sredi kao svet ili da vrtai novac ako ne ume da ga sredi .... Mada JA NEBIH MOTOR KOJI JE TEK SASTAVLJEN VRTEO NA 10000 VEĆ SAMO DO 4-5000 PLAFON..... ali to sam samo ja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan A sto si ga terao iz Bele Crkve cak tamo kad imas onog vaseg iznoguda od majstora u BC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22005 Napisano Avgust 26, 2014 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Radionica koja primljene motore drzi pod vedrim nebom, na milost vremenskim uslovima, prolaznicima, kokoskama, bubamarama i svemu restom obilazim u siiiirokom luku... Rad sa tri navarena kljuca i kineskim setom gedora uz cenu ruku dostojnu neurohirurga... Ne govorim o Lazarevicu, vec uopsteno o ljudima koji posle popravke dva trimera pod tremom otvore radionicu i pocaste sebe titulom Majstora! Izvinjavam se na off-u ali pre ostavljanja motora kude/kamo treba se oko sebe osvrnuti i gledati malo, klip koji ceka ugradnju ako "lezi na ladnom betonu" ili komsijin klinac skace po auspuhu u pokusaju da sedne na motor, bezi koliko te gume nose! Posao servisiranja i same popravke neuki "majstori" svojom su pricom koja se godinama razvijala i napredovala mistifikovali tu masinu motocikla, to je nesto posebno i za otklanjanje kvarova ekstremno tesko uz upotrebu alata koje ni NASA ne poznaje... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 26, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da ima bolje motorno kocenje i da malo bolje poteze obrtaje,Nadam se da je stavio nove gumice i karike kao sto je rekao,motor sad ima 320 km posle zamene karika Ja ga nebih odvrtao preko 5-6000 dok ne predjem 1000 km. (laganica do mora i nazad) Za to vrijeme pratis ulje redovno (svakih 100-inak km). Ako i popije koju u tom periodu, nije neka katastrofa, ali nebi smjelo otici ispod minimuma. Onda zamjenis ulje i filter, pa pun gas. Ukoliko ti znacajno trosi ili nastavi da trosi posle 1000 km > reklamacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11477 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma covece teraj to nazad i da uradi kako treba nije to 7 evra nego 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je do 850 km potrosio nekih 400 grama ulja i sad je sve ok potrrosnja je prestala,nema dima,ima po malo crnog dima kad popustim gas ali vise nije plav,predpostavljam da je to do sagorevanja goriva,sad na satu ima 1200 km ide kao raketa drugom brzinom skace na zadnjaka bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Septembar 1, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, taman se svi raspisali i namracili do iznemoglosti, kad ono nista. Pih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...