jasminko VIR 1495 Napisano Avgust 22, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim zadnji amortizer za vespu ( ili se možda radi reparacija ?), zatim onaj držač za retrovizore i vizir, a fale mi i retrovizori, takođe mi fali i onaj plavi šestougaoni Piađo znak napred ? Kad već nabrajam i stakla zadnjih žmigavaca su mi naprsla pa bi mi i to trebalo ? Za sad samo to . Dajte neki savet gde to da kupim ili ako neko ima nešto od ovoga da ponudi tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 22, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Igorom iz Valjeva, on se bavi vespama . ( http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/6001-igor-va/ ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Drzac za retrovizore i vizir mi je Seba napravio za sitne pare. Delove pogledajte u PGS, mozda imaju to sto trazite. Na polovnim automobilima ima ljudi koji prodaju polovne delove i to je bilo ranije isto za sitne pare( odnosi se na znak, retrovizore i zmigavce). Takodje IgorVa prodaje nove delove koji mu stizu iz Italije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1495 Napisano Avgust 22, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi ! Ćerkina vespa, malo je zapustila pa rekoh, ako uhvatim vremena i zamenim par sitnica da je upristojim. Pitaću prvo Igora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Avgust 22, 2014 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam vozao LML snabdevao sam se http://motodavor.rs/ I bio jako zadovoljan Pogledacu jel nesto zaostalo delova pa ti javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...