vasqez 254 Napisano Avgust 17, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Full kros, potpuno novo. Veličina 44. Za one koji ne znaju čizme poseduju GEL uložak koji je sastavni deo istih (prikazano na slici). Cena koju sam postavio na KP je 230 eura. Za forumase popust od 30 eura. Cizme ne saljem postom i ne primam postom novac. Ko je zainteresovan dodje kod mene proba i ako mu velicina i cena odgovara nosi a uz to i popijemo pice. Telefon 063 275 665 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 19, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korektna cena! Pretpostavljam da štampač ne ide uz čizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Avgust 19, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide stampac, samo cizme a i one mislim da su vec otisle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Avgust 19, 2014 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Moze Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...