Mind Resetting 442 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan dan, sjajna voznja, sjajna ekipa i sjajan rostilj Odavde smo krenuli (dobro krenuli smo sa pijace al odavde smo krenuli) Onda malo blata i jos i jos mozda jos malo? Ovde neki ludaci skacu biciklovima a neki drugi ispod voze motore Ova mi je omiljena Ovde smo se podelili na one sa vodenim hladjenjem koji su otisli da se odmore svojim kucama, i ovu trojicu sa vazdusnim kojima nije bilo dosta Evo da ne kaze Bane da ga ne slikamo Besenovacko jezero Sve u svemu odlican provod, moracemo ponoviti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kad je uspon potpuno nenajavljeno naisao na nas. Trebali smo premeriti koliki je nagib bio u pitanju, kolko god smo se mi zezali uz ono je bilo jebeno peske se penjati. ...Sad kad razmisljam gde smo se popeli, nije mi i dalje jasno kako! Sta bre kako? Pa mi smo te svaki put popeli gore... A najzanimljivije od svega je bio pad 3 motora odjednom na onom usponu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 24, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalimo dragom domacinu Dejanu koji nas je docekao na FG i priredio nam pauzu uz rostilj i hladno pice. Veliko hvala Deki! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E sad je na mene red, jel da? Prvo da se zahvalim nasem domacinu na odlicnom doceku i jos boljem rucku. Deki stvarno si kralj. Svaka ti cast. Nadam se da cemo se sresti ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E sad zaplet i rasplet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Fotkanje za album pa pravo sumica a u sumici ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo te ko sta radi mi guramo ove nemacke propelerase. I to jos moraju dvojica da guraj jer za te bedevije jedan nije dosta. I posle kazu da nemac zna da napravi enduro motor, ma zna malo sutra A to da su jos na oba nemca radjene polugeneralke u sumici to bolje i da ne spominjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Lala japanac kao gospodin kaze "Jel tuda molicu lepo", "Da, samo pravo gore", " Hvala, balgodarim" i nestade sam iza coska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E ova slika mi je jedna od omiljenih. Jasno se vidi koliki je uspon u pitanju. Dzoksov pogled sve govori, u fazonu "Koji me k*rac terao da ustanem jutros iz kreveta" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Malo rasprave o kvalitetu guma pa ajmo dalje a dalje ... ZURKA U SUMICI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 24, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Extra & super... offroad je boles' koja se ne leči ... :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan red poziranja, pa red guranja i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pauza dok cekam ostale da iskoce iz sumice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dalje u okrnjenom sastavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan "E vidis tamo je bila kafana " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jos malo sumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 24, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E onaj video kad se Dzoks penje mi je extra Kacim cim uploadujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke Ako bog da vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sallee 14 Napisano Avgust 24, 2014 U prolazu, 41 postova Lokacija: Silbaš Motocikl: Kawasaki Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Kolega pričaćemo tek u petak,dok ti uživaš neko mora i da radi. Sledeći put idem sa vama da nebudem samo pozer na asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 25, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre kako? Pa mi smo te svaki put popeli gore...A najzanimljivije od svega je bio pad 3 motora odjednom na onom usponu... Iskren da budem, bolje je reci da ste me izneli na plecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ma super si ti bio, sledeci put samo malo vece krampone i lakse po gasu i nema brige, ili kako je dzoks vise puta rekao "iovako nema vise uzbrdice ova je zadnja" Sta bre kako? Pa mi smo te svaki put popeli gore...A najzanimljivije od svega je bio pad 3 motora odjednom na onom usponu... Iskren da budem, bolje je reci da ste me izneli na plecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 25, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam slike i ne verujem...Svaka Čast momci junaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 25, 2014 (promenjeno) NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Avgust 25, 2014 član DzOkS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Bane smanji fotke bre I nemate pojma,moracete ponovo u sumu na popravni Cujem imali ste jednog optimstu u patikicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 25, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva cekam popravni...sto se mene tice ovo je bilo zagrevanje jer sam se opasno naostrio na off... A Pavle (tiamat) nam je bio optimista u patikicama na Frusku Goru i u blato do kolena...al i on se junacki borio do vrha svaki put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...