ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo panorame na putu prema Hopovu... I dolazimo do najzaniljivijeg dela naseg putesestvija... Slobo navigator kaze - "Ima staza tu..." Hmmm, da...mozda je i bila...ali pre jedno deset godina... I onda se Mirkova Aprilia uzjogunila pa je malko oborio na zemlju i stradao je retrovizor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo neko naziva "stazom"...ha ha Al mi smo pregazili tu dzunglu i posle finog peglanja po lepim stazama, pravimo poslednju pauzu pre odlaska na skelu... Posle voznje skelom smo Slobo i ja malo peglali nasipom prema Futogu i kasnije rastanak u N.S.u... nisam posle vise slikao...mrzelo me da vadim fon... Uglavnom, extra druzenje, lepa voznja i nadam se da cemo uspeti jos koji put uhvatiti neki lep vikend da jos koji put u ovoj sezoni provozamo koju deonicu po FG... Momci, Hvala na lepom druzenju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumljao u dobar provod Pazi Pegaso BP? Eto jos endurasa u komsiluku Jeste se bar u onom blatu setili mene i mog celavog Contija Nadam se bar jos kojem lepom vikendu da zatvorimo sezonu sa stilom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Octobar 22, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par sličica Penjanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Octobar 22, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizor popravljen . Samo još da padne sneg pa da probamo i tu podlogu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Octobar 22, 2014 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Ficom i njegovom Klementinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Octobar 22, 2014 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa Ficom i njegovom Klementinom? Nešto ga karburatori zezaju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Gasio se na leru i prelivali su karbovi momacki. Dal je glavio plovak ili nesto... al je pametno odlucio da nije za offroud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sam se vozio 700km i na toj voznji je krenuo da crkava. Operisao ga doktor Bokilic za jedno popodne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari...jeste li izvukli masine iz zimskog sna? Za vikend najavljuju lepih 11 stepeni pa sam razmisljao da se zaputim za N.S. u subotu pa bi mogli u nedelju malo do Fruske Gore neka soft voznjica da otvorimo sezonu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 17, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo javljamo se polako iz zimskog sna....mi smo na svadbi u susednoj drzavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 17, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Uf Uf Uf ne mogu da garantujem, ali bilo bi sjajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na mene svakako mozes racunati samo mi javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uf Uf Uf ne mogu da garantujem, ali bilo bi sjajno. Bilo bi bas extra da se okupimo pa da malko prodjiramo koji krug...makar samo i makadam bez tezih blatnjavih deonica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 18, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na mene svakako mozes racunati samo mi javi Mi se cujemo u subotu svakako pa se dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukins 3 Napisano Februar 18, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa...ako zelite, svratite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde endurasi budite se iz zimskog sna , sezona nekima odavno pocela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Februar 22, 2015 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih slika sa voznjice? Moja Vonda i celavi Conti jos uvek spavaju a ja ovih dana aktivno ganjam biciklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 23, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa u nedelju je pokvarila planove za voznju tako da ipak nismo isli...ja sam bio u N.S.u ali sam samo otisao do burazera i kuma i u nedelju se po onoj kisi vratio za Kulu...mozda za vikend opet odem za N.S. pa ako vreme dozvoli onda i na FG malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 15, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da pratim temu...razmišljam o Fruškoj Gori ali u nekoj soft enduro kombinaciji. Bez mnogo blata i pentranja po gudurama. Nisam još na tom nivou. Ajde ako Vas ne mrzi predložite neku rutu za nas apsolutne početnike. Da ne skrljamo vratove odmah prvi put Evo moj kolega Tiamat kupio i čizmice, pa reko da ih oprobamo u nekim realnim uslovima. Evo i link ka video nas dvojice da vidite na kom smo sada nivou Pozdrav za društvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ja sa sm tockovima za vikend ako bude suvo. Znam par laganih ruta. Samo je prosli vikend murija sacekivala na svakom izlazu iz sume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakvko ce vreme biti za ovaj vikend, neku kisu kanda najavljuju Mogli bi se skupiti vise nas i napraviti jednu dooobru voznju samo da vreme bude lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se zna da pratim i cekam poziv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 15, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bih ja sa sm tockovima za vikend ako bude suvo. Znam par laganih ruta. Samo je prosli vikend murija sacekivala na svakom izlazu iz sume Gavrolini, Sm točkovi su ??? Ja i Tiamat imamo neke 70% asfalt 30% off... Zašto murija pravi sačekuše ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 15, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...ponestalo para u drzavnoj kasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...