baneBP 1262 Napisano Avgust 25, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo se smiriti dok ne preoremo i najmanju stazicu na Fruskoj Gori a posle toga prelazimo na Titelski breg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Extra & super... offroad je boles' koja se ne leči ... :moto3: ...ali je ublazava miris benzina u sumi na +1000m nvs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 25, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Necemo se smiriti dok ne preoremo i najmanju stazicu na Fruskoj Gori a posle toga prelazimo na Titelski breg Meni odgovara...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i obecanih videa... Prvi lepo pokazuje kako je lako skliznuti u stranu na onoj blatnjavoj stazi...ali to za naseg druga Slobodana nije nikakav problem... Drugi je sa nasim drugarom Dzoksom kako laganica izlazi gore i sa losijom zadnjom gumom, ustvari guma uopste nije za offroad...ali mi smo optimisti i entuzijasti pa nam ni lose gume nisu problem... A treci video je opet sa Slobodanom u glavnoj ulozi, kako junacki savladava jedan od najgore blatnjavih uspona... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Titelski breg, sveto mesto enduro voznje Necemo se smiriti dok ne preoremo i najmanju stazicu na Fruskoj Gori a posle toga prelazimo na Titelski breg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 26, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima samo jedan problem u ovoj prici: Ide mi se ponovo Doduse ne u patikicama, sa boljim gumama i malko vise iskustva, znam gde sam ovaj put gresio, tako da znam na sta da obratim paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 26, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Titelski breg, sveto mesto enduro voznje Necemo se smiriti dok ne preoremo i najmanju stazicu na Fruskoj Gori a posle toga prelazimo na Titelski breg Samo prica se da je vec preoran :'( ali ja ipak ne verujem dok ne vidim svojim ocima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Eto prilike da se iskoristi predstojeci vikend i proveri stanje Titelskog brega...: -) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 26, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Eto prilike da se iskoristi predstojeci vikend i proveri stanje Titelskog brega...: -) Ma to se ja i Sloba samo malo zezamo. Bio sam ja vec motorom na Titelskom bregu pre par godina. Stvarno je lepa destinacija za posetiti ali na zalost nema tamo materijala za enduro voznju. Na gornjem platou su sve same njive i nista drugo. Kao da vozis po Backoj Uostalom na Titelski breg ne idemo bez Dzoksa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 26, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nego imam ja jednu bolju ideju. Zapadna Fruska Gora od cota do granice sa Hrvatskom. Ovaj deo bolje poznajem (moj komsiluk ). Ima svega, jezera, strmih uspona, suma, blata, brezuljaka i naravno lepih sremackih snasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nego imam ja jednu bolju ideju. Zapadna Fruska Gora od cota do granice sa Hrvatskom. Ovaj deo bolje poznajem (moj komsiluk ). Ima svega, jezera, strmih uspona, suma, blata, brezuljaka i naravno lepih sremackih snasa Sto se mene tice, ja sam za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Moze, pravi rutu pa vozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 27, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto prilike da se iskoristi predstojeci vikend i proveri stanje Titelskog brega...: -) Ma to se ja i Sloba samo malo zezamo. Bio sam ja vec motorom na Titelskom bregu pre par godina. Stvarno je lepa destinacija za posetiti ali na zalost nema tamo materijala za enduro voznju. Na gornjem platou su sve same njive i nista drugo. Kao da vozis po Backoj Uostalom na Titelski breg ne idemo bez Dzoksa Sjajne slike, nema blata, sviđa mi se :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, pravi rutu pa vozamo. Ja bi mogao vec u subotu popodne biti u N.S.u pa prespavati do nedelje da mozemo i ranije krenuti iz N.S.a u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Avgust 27, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu sad nekog preteranog planiranja rute. Fruska gora je isuvise mala za planiranje vec jednostavno nadjemo se u Cerevicu i odatle peglamo u brda. Otprilike imam predstavu kuda sve proci i sta sve obici a rutu krojimo i prepravljamo zajedno u skladu sa situacijom na terenu. Gledacemo da sto manje bude asfalta. Nedelja mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se Slobodan i ja skontamo iz N.S.a pa peglamo i nadjemo se svi u Cerevicu pa cepamo... ako je neko zainteresovan da se pridruze-dobrodosao je... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Onda nedelja, za sad vremenska prognoza dobra, videcemo sta kaze dalje. @painkiller, u Cerevicu smo za pola sata, sto se mene tice mozemo da krenemo kolko god ocete rano. Svi dobrodosli naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ajd dajte neko vreme i mesto okupljanja. Išli bi drugar i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze.. ili N.S. u nedelju ujutru ili Cerevic...vreme cemo jos detaljno dogovoriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Avgust 29, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Drug i ja smo pričali, ovaj vikend nismo slobodni, ali već od sledećeg bi se mogli naći svi negde na FG pa provozati zajedno. Mi bi krenuli iz Rume, imamo sigurno već nekih zanimljivih relacija koje bismo molgi preći, pa možda opaliti i neku klopu, nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda da se pokupite i dodjete do staze u jazku,pa da krenemo zajedno u sumu, ima interesantnih deonica pa ako ste raspolozeni javite se 0638622397 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sale ne navlaci ljude, vidis da je tema fg za pocetnike :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno cemo doci do staze u nekom trenutku, javimo se ako bude nesto. Nalazenje sutra u 9:15h do 9:30h na benzinskoj iza Merkatora. Ako nekome vise odgovara centar Cerevica, 10h. Ako treba da cekamo nekog cimnite ranije. Mene mozete dobiti na 0631040744, ja sam gore pomenuti Slobodan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1 pocetnik za sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od nas 2ice za sutra. Drugar ima punu kuću rodbine, a ja sam prehlađen. Sledeći vikend ako bude nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...