CAMARO SS 57 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,odavno sam se uclanio ali tek sad pisem na forumu ...prvenstveno sto sam bio bez motora pa sam bio uskracen za iskustvo E da nesto i o meni,Stefan iz Herceg Novog,student i bajker sa malom kilometrazom )mislim na kilometrazu iz cuga) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donald Casey 1 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: će se kupuje uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Hi! Ja sam također nova ovdje. Ja čak i ne imati motocikl, ali sam htio uskoro kupiti. Ja sam još uvijek u potrazi za ono što je najbolje za mene. Drago mi je da se ovdje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Avgust 15, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...