burdjan 307 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Moj kum zeli da pazari neki fotoaparat, nece da se bahce sa DSLR masinama ali zeli da ima ipak neke mogucnosti i lepe fotke. Ja sam mu preporucio Canon G16 ali mozda neko od vas ima da preporuci nesto drugo ili bolje za manje para ili u istom cenovnom rangu.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 'teo sam da kazem prosumer Salim se, mala greska u naslovu prosumer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Avgust 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo Nikon P7700, prezadovoljan. Slike sa mora kao i video klipovi extra. U Segedinu me izašao, ako se dobro sećam, oko 320E kad sam naplatio AFU. Bez AFE - cena u radnji je bila 420E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 5, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno imao Canona SX20..sad kol‚ko vidim je aktuelan SX50.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Avgust 5, 2014 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan dva puta procitam kako sam hteo da napisem i napisem pogresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 6, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je teme koja me zanima... Ti Canon-i G serije su veoma zanimljivi...sta je to sto im ozbiljno konkurise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Avgust 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, ja kad sam birao - Nikon P7700 je bio identičan sa Canon G15, ono što je presudilo je bilo niža cena u tom momentu, pokretni displej i mogućnost dodavanja blica ako zatreba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja fuji s6500fd, od zimus sam ga upalio 5x...nemam šta da fotkam. polovan ispravan...spremio da ga oglasim negde, i sve sutra ću. imam aparat lovepro torbu, elenopexxx baterije, ako nekog zanima nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...