Endurac 962 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 100 jura, danas, sutra palim na more, Izuzetna jakna, kombinacija neki cudan materijal sa delovima koze, postava topla sa ramflom, odlicna za grad ili sljaku kad se sidje s bajka, ako nekom treba da ne strci mnogo zbog posla , kao npr, meni. Malo mi je uska u struku a imam 97 kg. Stvarno je bomba i samo je danas prodajem uz licno preuzimanje jer se od sutra javljam sa plavog jadrana. Jakna moze u prsluk, skidaju se rukavi. Jakna je moja licno 1 godinu i nosio sam je ukupno 2 x. Drugi sam vlasnik. Netaknuta i bez ijednog traga koriscenja. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slidze..063 7716 465 posto necu biti pri mobu puno danas zbog spremanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 3, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...