CAJA 1168 Napisano Februar 14, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Posto je trenutno vlada hladnije vreme,treba da kupim nesto od opreme za motor(trenutno se sluzim koznom jaknom,rukavicama i nekoliko slojeva svakojake odece).E sada mene interesuje kakvu polovnu jaknu mogu da nadjem do 100e,a za rukavice mislim da uzmem neke nove sad ne znam bas kakve sa protektorima ili bez(vazno mi je da ne duva kroz njih ali me interesuje razlika cena izmedju ove dve vrste). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare imam ja moju polovnu TRESPASS-ovu jaknu ako ti odgovara velicina XL.Jakna je vrh ima duple protektore svuda na laktovima,ramenima,ledjima zimski ulozak koji se skida plavo crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 15, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu imam,svratio bih do mladenovca ali mi je daleko.Ako ima jos neko da prodaje jaknu u okruzenju neka se javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...