Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi brzi odgovoriiii,u pitanju je Honda nsr 125cc koliko bi isla kada bi ugradio meteorov klip nisam mislio na brzinu nego koliko bi dugo radio sa tim klipoom,nisam pri kesu za bolji jer sam kupio cilindar,radilicu,lezajeve i semeringe i dihtunge,ostalo mi jos 30e a treba klip da uzmem meteorov je 50e... Kako se pokazao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meteorovi klipovi su najbolji za Tomosove motore, tako da ce za tvog NSR-a to biti sasvim OK klip po mom misljenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sve razmisljam da uzmem meteorov klip,ne znam ni sam... Ne vozim ja njega brzo vozim ga do 100-120 maksimala ali to samo nekada uglavnom ga vozim 70-80 manje trosi tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 2, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To su Italianski klipovi , jos nikog ne znam da se na njih pozalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste italijanski su klipovi,ali opet,probacu pa sta bog da koliko bude isao ici ce,ionako sam planirao na zimu da ga prodam da kupim kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 2, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Cvaje prelaze po 10 000 km bez otvaranja tako da kupi i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,kupicu taj Meteorov klip,pa cu videti dali moze sa njim da ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam namolio caleta dao mi je 10000 da uzmem nemacki klip ^_^:moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 2, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam namolio caleta dao mi je 10000 da uzmem nemacki klip ^_^:moto3: Wossner ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 2, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Wossner или ProX, мани се тих чуда кад си већ све заменио. Тај није ни за к..., а италије видео није. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da narucim Japanski klip,ali nema van mere.. Meni treba 54,5... Narucio sam Meteorov klip i set dihtunga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Avgust 2, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi nesto preterano,treba mi da ga vozim jos par meseci,pa cu prodati motor i uzeti neki auto,na leto planiram da uzmem neki Kawasaki noviji koji mogu voziti sa A2 kategorijom gledao sam neki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...