FritzTheCat 42 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 1. leon r6 2. severian 3. Kosta86 4. Chicha 5. Popaye 6. drs 7. Maximus1 8. SPAJK 9. dvlns 10. Simon69 11. Bumerang 014 12. дејан ц.р. 13. Mazak 14. Tomislav 15. Mario 16. Nika 17. Oleg 18. Saša Nešć 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Škodljivac 0 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA R6 Prijavi odgovor kao problematičan 19.Mikele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nnneba 1 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1. leon r6 2. severian 3. Kosta86 4. Chicha 5. Popaye 6. drs 7. Maximus1 8. SPAJK 9. dvlns 10. Simon69 11. Bumerang 014 12. дејан ц.р. 13. Mazak 14. Tomislav 15. Mario 16. Nika 17. Oleg 18. Saša Nešć 19. Mikele 20. Neba 21. Zoki 22. Mitar r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta konkretnije ima li TD ili ne za vikend.Nisam bio tu par dana neznam dali da popunjavamo prijave i uplacujemo ili ne.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ser Pablo je jucer odgovorio ... ceka od Navaka za prvi vikend u oktobru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chicha 84 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci od septembra nista, steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 17, 2014 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel mogu i ja da se prijavim , vozim V Strom 650, vidim da su ovo skoro sve eR-ovi? Nemam pojma koje vreme mogu da ostvarim, pa da ne budem previse spor i da ne gusim ostale. Ima nekoliko grupa, uglavnom se dele prema predviđenoj brzini. U sporijoj grupi bude dosta ne-R motora. Inače jedan moj drugar je vozio Stroma oko 1.45. Ima ga na forumu na slikama, beli sa belom kacigom ko murov. Neki voze u početku i po 2 minuta - te smatram da si skroz u redu. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Septembar 19, 2014 Zainteresovan, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 24. Scaffold Evo da se prijavim ako bude ipak 21-og septembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 19, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Al' si ti optimista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Septembar 19, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan samo da bude lepo vreme za sledeći TD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Na forumu tisina a ni vreme izgleda nece biti kako smo se nadali. Hajde sto pre izadjite sa tacnim datumom da imamo sto vise vremena da se skupimo u dovoljnom broju da bi imali jos jedan TD u ovoj godini.Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Septembar 20, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Septembar 20, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 20, 2014 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma te prognoze nemaju pojma. Mogu da pogode generealni trend za neki period u bliskoj budućnosti, tipa 10-ak dana ali za zadati dan... ni u ludilu. Ja sam pre nekoliko godina uplatio unapred trodnevni vikend na H-ringu s nekim Švajcarcima a prognoza 10 dana unapred krene da najvljuje kišu za jedan dan pa za dva i na kraju u utorak pred vikend ispade da će da bude potop sva tri dana. Ne budem lenj odem kupim joše jedan set točkova i kišne gume da se makar po kiši navozam... da skratim priču... bila je jedna poluvlažna sesija u petak ujutru i to je to. NIKAD nisam namontirao te kišne gume... eno ih u podrumu pravilno skladištene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Septembar 20, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan 1. leon r6 2. severian 3. Kosta86 4. Chicha 5. Popaye 6. drs 7. Maximus1 8. SPAJK 9. dvlns 10. Simon69 11. Bumerang 014 12. дејан ц.р. 13. Mazak 14. Tomislav 15. Mario 16. Nika 17. Oleg 18. Saša Nešć 19. Mikele 20. Neba 21. Zoki 22. Mitar r6 23. swift021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 21, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Molio bi iskusnije da daju svoje neko misljenje o ovoj temi.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/104835-zx7r-p-model/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Septembar 21, 2014 Integrisan, 13049 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš neki na nišanu? Koja je lova? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 21, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Imam,kaze lik neki Svaba je za sebe budzio dino jet i neke gluposti,mada je i meni obican dovoljan..videcemo kad ga uzmem a lova je smesna al da ne malerisem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Septembar 22, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan To sto je budzen i sto on prica verovatno je stavio dyno dizne za karbove i to je to. Ne znam kako vozis ali evo mog dozivljaja ovog motora. Ako se vozis na stazi rekreativno i ne juris vreme onda je motor super. U dugim krivinama ovo je motor koji ide kao po sinama ali zato u S-ovima i sikanama je borba da skrene jer ima tezinu. Ostaje varijanta da se rascerupa motor, satovi, seriski auspuh i ostalo ali vidim da hoces da vozis ovaj motor i na ulici a na ulici je po meni ovo pravi R sa pravom pozicijom sedenja. Ja bih uzeo samo ako je u besprekornom stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 22, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..imam i ja neke cudne zahteve,npr R1 98-00 meni ne lezi uopste,sa svojih 115kg,vise mi leze motori sa vecim osovinskim rastojanjem...probacu,ako nelegne idemo dalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leon_r6 4 Napisano Septembar 22, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo imati na kraju jos jedan Navak TD ove godine ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 22, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš neki na nišanu? Koja je lova? . Ne mozes primati PM,Ostavio sam link oglasa u temi zx7r,ja sam odustao jer sam uzeo k2,cenu za koju mi je davao kawu je 9 glava sto je po meni korektno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Septembar 22, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo imati na kraju jos jedan Navak TD ove godine ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 22, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes primati PM,Ostavio sam link oglasa u temi zx7r,ja sam odustao jer sam uzeo k2,cenu za koju mi je davao kawu je 9 glava sto je po meni korektno... Uzeo si K2? To su beše one sestre Kovač? EDIT: Ok, zajebavam ali K2 označava samo godinu proizvodnje kod Suzukija i ništa više. Da ne znamo da pričaš o R motoru, mogao bi biti i Strom 650 2002. Šta je u pitanju, 600, 750, 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Septembar 22, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan 600,ovo mi je prvi suzuki r i bas mi je legao..danasnjih 60 km i vidim da se uklapamo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...