Guest gordanmg Napisano Februar 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nas clan Goran Brankovic Laband otvara novo poglavlje u svom radu tj bataljuje muziku i prihvata se vrlo zahtevnog posla- poliranje motocikala!!! Ja sam mu oterao juce motor na poliranje i danas me zove da mi kaze da je sve gotovo. Znaci ne poliranje farbe nego mashine i aluminijumskih deklova. Ovim putem ga molim da izbaci slike pre poliranja a i posle. DIVITE SE RADU MAJSTOR GORANA!! Za odradjen posao kapa dole!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ovkavom pretstavljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad slike pre poliranja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan a ovo je pre poliranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan E sad koliko mislite da vredi ovakav posao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda!Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan extra dobro odradjeno,,mada tu covek ima ne samo poliranje nego i skidanje deklova,dihtovanje kad sklapa itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi lepo da nam LABAND malo opise kako je to uradio . Ja bih bio veoma zahvalan. Extra izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo bi lepo da nam LABAND malo opise kako je to uradio . Ja bih bio veoma zahvalan. Extra izgleda... Male tajne,velikih majstora. Svaka skola se placa. ;D Salim se naravno. Svaka cast majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Evo motor ispoliran i utovaren!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan E sad koliko mislite da vredi ovakav posao? Hm...kolko je to u šuškama...tj. valuti EU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je od 70 do 100 evra a zavisi od kolicine posla tj ostecenja deklova i normalno od velicine motodeklova. Po slikama vidis kako izgleda motor i ja sam prezadovoljan. Ako ste zainteresovani evo br. tel. 065 8065109 Goran-Laband Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad koliko mislite da vredi ovakav posao? Gordane, ja bih te molio da izbrišeš ovo ili da bar ne govoriš koliko je plaćeno, jer pravilo pokazuje da od nas 2500 koliko nas je ovde, uvek neko mora biti pametan da kaže, ej mnogo je ili ja ovo radim za duplo manje para, zato ovo i govorim, čisto da se ne upropasti lepa tema. Ja bih rekao da ovo za nekog čiji je ovaj motor nema cenu, jer je razlika neverovatna, mislim da kada bi me neko pitao da lči tako nešto može da se sredi, verovatno bih odmahnuo rukom, a kamoli da bi se upustio u ovako nešto. U svakom slučaju, jako lepo odrađeno. E džaba pričam dok ja pišem ti već rekao koilko je....ma nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 15, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je zelja da se ovom temom ZAHVALIM doticnom MAJSTOR-u na odradjenom poslu!!! Malo je nas koji bi se upustili u takvu avanturu. Zamolio bih clanove da ne daju komentare tipa skupo a ni jeftino po zelji predhodnika. Svaki evro koji sam platio rad je zasluzen cak i vise od toga. Ja sam mu bio prva musterija i nadam se da ce ih imati mnogo i da ce svaki motor odraditi kao i ovaj prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 15, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo brate vredi svaki evro dat. Ja jednostavno nemam živaca za ovakve stvari i nije mi žao da platim ljudima koji ih imaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7538 Napisano Februar 15, 2008 Drug član, 3130 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste off, ali... dobra cena je ona kada si zadovoljan onim sto si dobio. A motor /tj uradjeni posao/ izgleda sjajno, kao polirano . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Laki, ja mislim da cena treba uvek da stoji. Kome je mnogo ne mora da radi a ko ima jeftinije neka ide tamo i svi srecni, svi zadovoljni. Po meni, ovo nije mnogo para za ovakav posao. Ipak, treba to da se skine, odradi, vrati na mesto a ako ne daj boze sjebe neki dihtung on snosi odgovornost tako da mislim da cena nije velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na rečima hvale, možda se javljam sa malim zakašnjenjem ,nema se vremena. Svaki motor je posebna priča za sebe što se tiče mnogih stvari pa i poliranja , tako da dosta faktora formira i cenu samog poliranja . Ko bude zainteresovan može slobodno da se javi na moj broj telefona pa da se dogovorimo, mislim da je glupo komentarisati cenu iz tog razloga što je možda meni neko veći prijatelj od drugog pa samim tim ima i neki popust, možda je nečiji motor manje pohaban od drugog i ima tu dosta stvari koje bi uticale na cenu. Meni je najbitnije da niko posle mog rada ostane nezadovoljan. Još jednom PUNO HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo,neka ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se kako je uradjeno.jedno pitanje samo gde se nalazi doticni majstor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan pise ti Lazarevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan hvala.video sam to ali tek kada sam otkucao poruku :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Februar 16, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan hvala.video sam to ali tek kada sam otkucao poruku :D :D Ako te interesuje mozes doci kod mene da vidis kako izgleda uzivo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan u bg sam trenutno.po slikama je fenomenalno.svaka cast.polirao sam jedan motor ali sam se ubijao kao crnac da ispoliram dekl i nisam ni upola uspeo da dobijem ovakav efekat,bilo je bolje nego ranije ali ni upola od ovog sjaja,pogotovo na delovima od AL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...