dr_kolew 139 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hteo si hard, evo ti hard kazem ja bih vrlo rado da ako se voda malo povuce probamo ovuda to je vrhunsko iskusenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk eve ga i ja Radiša i Toma Svrljig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avanturistaa 32 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Honda transalp 650, KTM 450 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5 i 6. Radiša i Toma Svrljig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 6, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru vezano za opremu i ostalo. Imam jos par pitanja vezano za organizaciju. Kolika je kotizacija, sta je ukljuceno u koticaziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 6, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan U kotizaciju su ukljucena dva nocenja, obroci (hrana i pice) i majica... Cenu cemo formirati uskoro ali se nece mnogo razlikovati od proslogodisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan U kotizaciju su ukljucena dva nocenja, obroci (hrana i pice) i majica... Cenu cemo formirati uskoro ali se nece mnogo razlikovati od proslogodisnje. Racunajte 3 majce za nas Belopalancane bez obzira sto necemo boraviti u kampu,docicemo na jedan dan isto kao i prosle godine-naravno odredite cenu majci 2kom M i 1kom XL velicine,ako moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Profo, koji je najblizi hotelski smestaj Dojkincima.....pretpostavljam da je to kod one ski staze? Treba mi info, za burazera.... on vozi putni motor u drustvu sa lepsom polovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Avgust 9, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vlado jeste na Paninarskom domu. Hotel se zove Stara. Nisam bio skoro unutra ali mislim da je ok. Evo nekih informacija. http://www.tigar.com/tigar.php?str=51&lg=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 9, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Profo, koji je najblizi hotelski smestaj Dojkincima.....pretpostavljam da je to kod one ski staze? Treba mi info, za burazera.... on vozi putni motor u drustvu sa lepsom polovinom. Vlado, imas jako lep smestaju samom selu Dojkinci, mislim da je 500 ili 600 dinara prenociste.... Sobice su super, ima sredjenog kupatila, sve kako treba... Skoro je bio "Free" sa foruma s drugom i suprugama, pa smo kontaktirali coveka i smestili su se odmah. Kazu da je jako lepo... Pre par dana bio i "Lord Oblivion" sa foruma, i njemu se svidjaju sobice.... Moze i to sto acam kaze mada mislim da je dosta skuplje..... Pozdrav od profe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Avgust 10, 2014 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Profo, koji je najblizi hotelski smestaj Dojkincima.....pretpostavljam da je to kod one ski staze? Treba mi info, za burazera.... on vozi putni motor u drustvu sa lepsom polovinom. Vlado, imas jako lep smestaju samom selu Dojkinci, mislim da je 500 ili 600 dinara prenociste.... Sobice su super, ima sredjenog kupatila, sve kako treba... Skoro je bio Free sa foruma s drugom i suprugama, pa smo kontaktirali coveka i smestili su se odmah. Kazu da je jako lepo... Moze i to sto acam kaze mada mislim da je dosta skuplje..... Pozdrav od profe Taj privatni smestaj vam je super. Imate celu kuću na raspolaganju, 4 sobe i dnevni boravak, sve u etno fazonu..... Terasa i dvorište gde možete ostaviti motore preko noći, baš pravi šmek stare planine..u blizini je i prodavnica sa 'ladnim zaječarskim...šta više čovek da poželi! Fox još jednom veliko hvala na pomoći i druženju, ne verujem da se mogu iskombinovati za ovu endurijadu ali vidimo se nekom drugom prilikom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stara planina danas 10.08.2014 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 10, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slika sa Stare i Koprena.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Desert Fox Jel može neki track-log gde će da se vozi, koja je cena kotizacije i šta je sve uračunato. Thanks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 10, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan bem ti godinu kad je ovakva... ja na zalost i ove godine moram da propustim al temu pratim da posle patim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima kontakt tel. za taj privatan smestaj u Dojkincima , neka mi salje na PP.... Hvala unapred @acam.... hvala druze,,,preneto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da se postavi plan voznje, da bi mogao da se organizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Desert Fox Jel može neki track-log gde će da se vozi, koja je cena kotizacije i šta je sve uračunato. Thanks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 12, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Rekonstrukcija karaule u Dojkincima, mozda se sete i da poprave neki mostic. http://www.ekapija.com/website/sr/page/958178/Za-rekonstrukciju-karaule-u-selu-Dojkinci-kod-Pirota-208-000-EUR-Po%C4%8Detak-radova-u-martu-2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 12, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike od danas.... Pa ovako. Cena ucesca ce najverovatnije biti kao i prosle godine, jos uzimamo ponude restorana koji ce spremati hranu. U cenu ulaze dva nocenja i redom vecera kada se stigne, zatim dorucak sutradan, pa onda rucak i vecera posle voznje i dorucak sutradan. Ruta je Brlog (pre sela Dojkinci) pa zatim Paklestica, pa Vrtibog pa dalje do Midzora. Ruta nije kao prosle godine preko Arbinja mada ko bas voli da prenosi motore moze i tuda da krene. Samo sada su mostovi u gorem stanju jer je bujica odnela i to malo sto je bilo ostalo. Track log nemamo jer nemamo gps koji snima.... Uz ove slicice ide i karta, cisto da pogledate reon i a se podsetite. pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Metnite me na spisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 12, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Aćimo 3. Misko Pit 4. baltrekk 5. Wanjamoto 6. Cilesd 7. Ledu77 8. Radiša 9. Toma Svrljig 10. gorzy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 13, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jel' se vozi u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...