bdada 16338 Napisano Avgust 14, 2014 moto merkat °°, 5000 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... Bugy Pala mini voznjica danas od par kilometara...Da se smire pundravci... Jan 18 2014 · Otključaj · Zaključaj Bugy Jan 18 2014 Doduse bez tablica...i taj pogled par zavidnih seljaka...neprocenjivo Znaci ti si "pravi" bajker!? I da,bajkerke (žene) po tvome nisu pozeljne na skupovima? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2514 Napisano Avgust 14, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2042 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne vidim razloga za bilo kakvu polemiku, a posebno zucnu? Stvar je vrlo prosta ili ides na moto skupove, ma sta oni bili, ili ne ides jer ti licna higijena ne dozvoljava da trpis kako te neko dva dana maltretira pucanjem, turiranjem, smaranjem i kicim. Kad procitam neke komentare prosto se zapitam da li je moguce da neko tek posle tri, cetiri ili vise godina ukapira u sta se pretvorilo to sto nazivaju moto skupovima. Pa ljudi moji pucanje, useravanje od alkohola i jedni te isti bendovi su postali deo redovne scenografije i sta se tu kao nesto iznenadjujete. Po ko zna koji put moram da povucem paralelu sa kinoloskim izlozbama koje su se u jednom trenutku bukvalno odrzavale u svakom malo vecem selu> A zasto? Pa jednostavno zbog toga sto je neko sabraoi dva i dva ukapirao da je kinologija u modi, vlasnici zude da svoje ljubimce okite nekom titulom pa makar ona bila i CAC dobijen u Gornjem Vrljikovcu i eto prilike za dobru zaradu. E pa tom istom logikom razmisljaju i organizatori moto skupova na koje vecina, da se ne lazemo, dolazi kako bi se kurcila svojim motorima najnovije generacije, fensi opremom ili ikonografijom koju su kopirali iz nekog americkog filma SLJ produkcije, gde su motorddzije predstavljene kao opasni i zajebani tipovi. Uostalom prekopajte malo po netu vidite imena silnih moto klubova koji egzistiraju u zemlji Srbiji pa ve vam sve biti jasno. Zato nemojmo da se foliramo i da u ovakvoj atmosferi i ovakvom okruzenju ocekujemo da moto skupovi, ili ti ga vasarske manifestacije sa pucanjem i useravanjem, budu na nekom visem nivou nego sto je srpski prosek. Ako sve to volis i prija ti ides, u suprotnom vozis se gde ti hoces i kada ti to hoces. Naravno pod uslovom da si motor kupio i vozis zbog sebe a ne nekih koji ce te, kako neki bajker, ma sta i taj pojam znacio, ovde rece, zavidno gledati. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2992 Napisano Avgust 14, 2014 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo, ponovo Dobro si rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2992 Napisano Avgust 14, 2014 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo na kratko da se ukljucim u ovu temu. U poslednjih godinu dana pokrenula se prica oko pjesaka a uvijek su bili pristuni na moto susretima. Pamtim susrete u Bijeljini gdje je bilo 2000 motora ali i toliko pjesaka. Jedna stvar, treba da se zapitamo sta mi ustvari zelimo. Veliki moto susret ili mali moto susret. Ako hocemo velike susrete moramo biti svjesni da ce nas ocekuju veliki bendovi, more pjesaka i svakakvi "motoristi". Ako hocemo skup bez pjesaka, onda vracamo se u 90. godine kada je bina bila prikolica, neki lokalni bend da svira i jedno 200-300 ucesnika. Onaj ko hoce negdje da ode, nije mu bitno da li ce biti na bini ovaj ili onaj, da li ce biti ovoliko i onoliko motora, pjesaka, prodavaca. Ides kod prijatelja, valjda je to poenta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 14, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan u tome i jeste stvar ides kod prijatelja a u stvari vidi more nekih ne buloznih tipova,ja sam odlucio i ako su mi ortaci pricali da batalim i da idemo kao nekad samo turisticke ture,meni ne smeta i pesaci i da se plati ulaz od sada ako se stigne,stigne verovatno jer sam prosle god.pravili turu preko alpi i mislio sam da ovu godinu posvetim skupovima kao sto jesam ali na moju zalost nista se nije promenilo ja samo znam polako i pun gas,nego sam hteo da prozborim koju sa kolegama i nadam se da se vidimo negde na drumu...;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Avgust 14, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo na kratko da se ukljucim u ovu temu. U poslednjih godinu dana pokrenula se prica oko pjesaka a uvijek su bili pristuni na moto susretima. Pamtim susrete u Bijeljini gdje je bilo 2000 motora ali i toliko pjesaka. Jedna stvar, treba da se zapitamo sta mi ustvari zelimo. Veliki moto susret ili mali moto susret. Ako hocemo velike susrete moramo biti svjesni da ce nas ocekuju veliki bendovi, more pjesaka i svakakvi "motoristi". Ako hocemo skup bez pjesaka, onda vracamo se u 90. godine kada je bina bila prikolica, neki lokalni bend da svira i jedno 200-300 ucesnika. Onaj ko hoce negdje da ode, nije mu bitno da li ce biti na bini ovaj ili onaj, da li ce biti ovoliko i onoliko motora, pjesaka, prodavaca. Ides kod prijatelja, valjda je to poenta. To sam i ja rekao. Ne mozes nikome udovoljiti. Ako je ogroman moto skup onda je vasar, a ako je mali, losiji bendovi, manje motora itd. onda je sranje od skupa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 16, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je totalno nebitno ni ko svira, ni ko puca, ni ko turira. Idem na moto skup gde znam da cu se sresti sa prijateljima, svi na jednom mestu, i da cemo se druziti, sprdati, piti i glupirati se...kao i zadnjih 6 godina zaredom sto radimo... Vazno je samo sta ocekujete od skupa. Ako zelite da sedite u miru i tisini i da razgovarate sa svojim prijateljima onda ne sedite na moto skupu gde non stop neko jarga motor, nego odete lepo u lokalnu mehanu pa se izdivanite, a ako zelite da se naspavate ko covek onda ne spavate u kampu i u malom satoru nego odete u neki hotel ili motel pa odmorite... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... Bugy Pala mini voznjica danas od par kilometara...Da se smire pundravci... Jan 18 2014 · Otključaj · Zaključaj Bugy Jan 18 2014 Doduse bez tablica...i taj pogled par zavidnih seljaka...neprocenjivo Znaci ti si "pravi" bajker!? I da,bajkerke (žene) po tvome nisu pozeljne na skupovima? Bar nisam pljuvac i kopac po tudjim profilima kao neki,a o proceniteljima ko je koliki bajker nemam komentara..Bas zbog procenitelja smo tu gde jesmo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... slusaj sine moj pokojni cale je ceo zivot posvetio motorima,sa njim sam isao na moje prve moto skupove i dok si se igrao u pesku i kada je krenula fenserica tada si verovatno i kupio motor ti pricas o pravim muskarcima o u tome i jeste stvar sto sam otvorio ovu temu jer ne vidjam ljude koi su nekada i promovisali skupove i od bajkera razbili predrasude da su krimosi i narkomani,ti si se bas ufurao svako ti nesto pricas zato nam je i jeste tako...;-) A el to 75 tvoj IQ...Ja ti nisam sin,a mozda nisam imao mogucnosti da kupim ranije motor a mozda vozim motore 25 godina,to nije tvoja stvar...Nisam uopste mlad a otkad znam za sebe volim motore i prave bajkere(bajkerke jos vise)takodje i skupove u skladu sa mogucnostima(nisam naduvani gospodin kome sve smeta) a procenitelji ko je kad sta i kako i koliko,pljuvaci,hejteri(ili kako god da ih nazovem)jednostavno svuda ih ima i dalja rasprava je suvisna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Moram samo na kratko da se ukljucim u ovu temu. U poslednjih godinu dana pokrenula se prica oko pjesaka a uvijek su bili pristuni na moto susretima. Pamtim susrete u Bijeljini gdje je bilo 2000 motora ali i toliko pjesaka. Jedna stvar, treba da se zapitamo sta mi ustvari zelimo. Veliki moto susret ili mali moto susret. Ako hocemo velike susrete moramo biti svjesni da ce nas ocekuju veliki bendovi, more pjesaka i svakakvi "motoristi". Ako hocemo skup bez pjesaka, onda vracamo se u 90. godine kada je bina bila prikolica, neki lokalni bend da svira i jedno 200-300 ucesnika. Onaj ko hoce negdje da ode, nije mu bitno da li ce biti na bini ovaj ili onaj, da li ce biti ovoliko i onoliko motora, pjesaka, prodavaca. Ides kod prijatelja, valjda je to poenta. Tako je kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... slusaj sine moj pokojni cale je ceo zivot posvetio motorima,sa njim sam isao na moje prve moto skupove i dok si se igrao u pesku i kada je krenula fenserica tada si verovatno i kupio motor ti pricas o pravim muskarcima o u tome i jeste stvar sto sam otvorio ovu temu jer ne vidjam ljude koi su nekada i promovisali skupove i od bajkera razbili predrasude da su krimosi i narkomani,ti si se bas ufurao svako ti nesto pricas zato nam je i jeste tako...;-) A el to 75 tvoj IQ...Ja ti nisam sin,a mozda nisam imao mogucnosti da kupim ranije motor a mozda vozim motore 25 godina,to nije tvoja stvar...Nisam uopste mlad a otkad znam za sebe volim motore i prave bajkere(bajkerke jos vise)takodje i skupove u skladu sa mogucnostima(nisam naduvani gospodin kome sve smeta) a procenitelji ko je kad sta i kako i koliko,pljuvaci,hejteri(ili kako god da ih nazovem)jednostavno svuda ih ima i dalja rasprava je suvisna... dobro sine,ti nazivas sebe bajkerom e tu je razlika mnogo ste se ufurali,ja sam samo klinac koi voji voli motore i koi voli da vidi na skupovima svoje drugare i drugarice,ponavljam ne smetaju mi ni pucaci ni pesaci ni da platim ulaz,smetaju mi ljudi kao sto si da mi ispiraju mozak ne bulozama ma samo ti kuliraj i uzivaj na skupovima,hocu da kazem tesko vise da vidis ljude i ortakinje sa koima si se nekada zezao jer su svi skoro presli na turisticke ture,tako da kolege vidimo se negde na drumu zato polako i pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... slusaj sine moj pokojni cale je ceo zivot posvetio motorima,sa njim sam isao na moje prve moto skupove i dok si se igrao u pesku i kada je krenula fenserica tada si verovatno i kupio motor ti pricas o pravim muskarcima o u tome i jeste stvar sto sam otvorio ovu temu jer ne vidjam ljude koi su nekada i promovisali skupove i od bajkera razbili predrasude da su krimosi i narkomani,ti si se bas ufurao svako ti nesto pricas zato nam je i jeste tako...;-) A el to 75 tvoj IQ...Ja ti nisam sin,a mozda nisam imao mogucnosti da kupim ranije motor a mozda vozim motore 25 godina,to nije tvoja stvar...Nisam uopste mlad a otkad znam za sebe volim motore i prave bajkere(bajkerke jos vise)takodje i skupove u skladu sa mogucnostima(nisam naduvani gospodin kome sve smeta) a procenitelji ko je kad sta i kako i koliko,pljuvaci,hejteri(ili kako god da ih nazovem)jednostavno svuda ih ima i dalja rasprava je suvisna... dobro sine,ti nazivas sebe bajkerom e tu je razlika mnogo ste se ufurali,ja sam samo klinac koi voji voli motore i koi voli da vidi na skupovima svoje drugare i drugarice,ponavljam ne smetaju mi ni pucaci ni pesaci ni da platim ulaz,smetaju mi ljudi kao sto si da mi ispiraju mozak ne bulozama ma samo ti kuliraj i uzivaj na skupovima,hocu da kazem tesko vise da vidis ljude i ortakinje sa koima si se nekada zezao jer su svi skoro presli na turisticke ture,tako da kolege vidimo se negde na drumu zato polako i pun gas... Sta god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi krece se za rumuniju da ste mi zivi i zdravi a ja za pola sata odoh da trosim gume zato polako i pun gas...;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16338 Napisano Avgust 17, 2014 moto merkat °°, 5000 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... Bugy Pala mini voznjica danas od par kilometara...Da se smire pundravci... Jan 18 2014 · Otključaj · Zaključaj Bugy Jan 18 2014 Doduse bez tablica...i taj pogled par zavidnih seljaka...neprocenjivo Znaci ti si "pravi" bajker!? I da,bajkerke (žene) po tvome nisu pozeljne na skupovima? Bar nisam pljuvac i kopac po tudjim profilima kao neki,a o proceniteljima ko je koliki bajker nemam komentara..Bas zbog procenitelja smo tu gde jesmo... 1. Nisam nikog pljuvao,samo sam ti postavio pitanje. 2. Nisam ti "kopao" po profilu,pogledao sam ga kao kada coveka pogledam u oci kada pricam sa nekim. 3. Nasi profili su javni a tvoj komentar je pre toga stajao u statusima. 4. Sam si dao procenu "bajkera" usput si uvredio necijeg rodjaka komentarom "zavidni seljak". 5. Dajes los primer mladima pisanjem da vozis bez tablica,ako zelis zdravu bike-populaciju radi na tome da UVEK u saobracaj idu spremni-registrovani,ispravni,u opremi.... 6. Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan "Dajes los primer mladima pisanjem da vozis bez tablica" Kakve ove veze ima sa tim da li imas opremu i da li si tehnicki ispravan? Tablice su tu da bi drzava imala sta da jede a ne da bi neko od nas bio siguran u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... Bugy Pala mini voznjica danas od par kilometara...Da se smire pundravci... Jan 18 2014 · Otključaj · Zaključaj Bugy Jan 18 2014 Doduse bez tablica...i taj pogled par zavidnih seljaka...neprocenjivo Znaci ti si "pravi" bajker!? I da,bajkerke (žene) po tvome nisu pozeljne na skupovima? Bar nisam pljuvac i kopac po tudjim profilima kao neki,a o proceniteljima ko je koliki bajker nemam komentara..Bas zbog procenitelja smo tu gde jesmo... 1. Nisam nikog pljuvao,samo sam ti postavio pitanje. 2. Nisam ti "kopao" po profilu,pogledao sam ga kao kada coveka pogledam u oci kada pricam sa nekim. 3. Nasi profili su javni a tvoj komentar je pre toga stajao u statusima. 4. Sam si dao procenu "bajkera" usput si uvredio necijeg rodjaka komentarom "zavidni seljak". 5. Dajes los primer mladima pisanjem da vozis bez tablica,ako zelis zdravu bike-populaciju radi na tome da UVEK u saobracaj idu spremni-registrovani,ispravni,u opremi.... 6. Pozdrav! Ko si ti da nekom postavljas pitanja?... Verovatno neki "bezgresni" komesar za bezbednost saobracaja(vozio sam bez tablica jer ih je trenutno tada nije bilo ,tj bile su na izradi ili kako god,bio sam registrovan) i cuvar kulturnog obracanja ljudima koje cak i nepoznajes(a jesu zavidni seljaci) ...U opremi sam uvek,pre svega zbog sebe a ne zbog onih koji nas bas zbog toga i prozivaju i ismevaju(zavidni seljaci)...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2992 Napisano Avgust 17, 2014 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan "Dajes los primer mladima pisanjem da vozis bez tablica" Kakve ove veze ima sa tim da li imas opremu i da li si tehnicki ispravan? Tablice su tu da bi drzava imala sta da jede a ne da bi neko od nas bio siguran u saobracaju. Tablice su dokaz da ti motor ispravan i da mozes da se vozis. A ne da bi drzava imala da jede. Na stranu sto je to kod nas skuplje nego negdje drugo. Kakvo je uzivanje da vozis bez tablice, da rizikujes da platis kaznu a za te pare mozes da registrujes motor. Pa zar nije cilj svakog motoriste da se voza i u drugim drzavama a ne samo u svojoj. Cudno vam je to razmisljanje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Tablice jesu da bi drzava imala sta da jede. Ne samo nasa nego sve. Ne treba meni da platim 18000 da bih znao da su mi kocnice ispravne. Da ne mora da se registruje a naravno da moze da se slobodno vozi ne bi registrovao motor. Primer za to su mopedi koje se voze na petokraku. Mozes ti njih registovati ali sto bi to radio. Zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2992 Napisano Avgust 17, 2014 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mora da se registruje a naravno da moze da se slobodno vozi ne bi registrovao motor. Sta je pisac htio reci?! :zbunjen: :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga, moram reci da je Forest u pravu...registracija nema apsolutno nikakve veze sa sigurnoscu u saobracaju (iako bi trebalo da bude da se zna ako je motor registrovan znaci da je prosao tehnicki) a to u srbistanu nema veze jedno sa drugim, jer se tehnicki u vecini slucajeva za motor prolazi odokativnom metodom. Ja do sada nijednom niti jedan motor koji sam imao, nisam uterao u prostor za tehnicko ispitivanje...covek samo "baci" oko na brojeve i teraj... Naravno da se to tako ne bi trebalo raditi, ali hajte molim vas, sta se jos u srbiji ne bi trebalo pa se ipak desava...zato i jesmo tu gde jesmo, samo se vrtimo u krug... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2992 Napisano Avgust 17, 2014 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod toga, moram reci da je Forest u pravu...registracija nema apsolutno nikakve veze sa sigurnoscu u saobracaju (iako bi trebalo da bude da se zna ako je motor registrovan znaci da je prosao tehnicki) a to u srbistanu nema veze jedno sa drugim, jer se tehnicki u vecini slucajeva za motor prolazi odokativnom metodom. Ja do sada nijednom niti jedan motor koji sam imao, nisam uterao u prostor za tehnicko ispitivanje...covek samo "baci" oko na brojeve i teraj... Naravno da se to tako ne bi trebalo raditi, ali hajte molim vas, sta se jos u srbiji ne bi trebalo pa se ipak desava...zato i jesmo tu gde jesmo, samo se vrtimo u krug... Mozda sam ja u manjini ali brate svaki motor koji sam imao vozio sam na tehnicki. Cinjenica da kod nas u RS nije nesto posebno taj tehnicki ali bar odradim koliko toliko provjera. Kada bi svi motoristi insistirali na komplentom tehnickom pregledu, i vozaci svih vrsta vozila, sigurnost u saobracaju bi bila mnogo veca. A sve dok postoje takvi vozaci koji se ne bune zbog takvih tehnickih pregleda bicemo tu gdje jesmo. Najlakse je reci ma drzava kriva, a ko tu drzavu cini. Narod cini drzavu. Kakav nam je narod takva je i drzava!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1747 Napisano Avgust 17, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Treba ukinuti reg i tablice pa da svi teramo one ciganjske madmax kultivatore kao ljudi! Pravda za belce! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2225 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Не бих да ускачем у расправу, али регистарске таблице су знак: 1) за технички исправно возило (требало би тако да буде, мада је све могуће) 2) нико не може оспорити да је регистрација велики извор прихода за државу И оно што заборависте да споменете: 3) у случају неког кривичног дела (саобраћајни удес, пљачка... итд. и сл.) да полиција зна кога да јури и тражи (под условом да не возите "кантримен-а") 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16338 Napisano Avgust 17, 2014 moto merkat °°, 5000 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve manje je ovde "pravih" bajkera..Koji su nekad izazivali divljenje,strahopostovanje i zavist obicnih ljudi za slobodom...Sad se nasli pametni da osudjuju moto skupove i njihove organizatore..Kako vas nije sramota,ako ne zelite da idete to je vase pravo i vasa odluka ali ne i da pljujete neciju muku i znoj da sakupi prave bajkere (muskarce) kojih je u ovoj jadnoj zemlji sve manje...Ajde vi pametnjakovici setite se nesto bolje i manje (seljacko) da napravite i organizujete i imate od mene... Bugy Pala mini voznjica danas od par kilometara...Da se smire pundravci... Jan 18 2014 · Otključaj · Zaključaj Bugy Jan 18 2014 Doduse bez tablica...i taj pogled par zavidnih seljaka...neprocenjivo Znaci ti si "pravi" bajker!? I da,bajkerke (žene) po tvome nisu pozeljne na skupovima? Bar nisam pljuvac i kopac po tudjim profilima kao neki,a o proceniteljima ko je koliki bajker nemam komentara..Bas zbog procenitelja smo tu gde jesmo... 1. Nisam nikog pljuvao,samo sam ti postavio pitanje. 2. Nisam ti "kopao" po profilu,pogledao sam ga kao kada coveka pogledam u oci kada pricam sa nekim. 3. Nasi profili su javni a tvoj komentar je pre toga stajao u statusima. 4. Sam si dao procenu "bajkera" usput si uvredio necijeg rodjaka komentarom "zavidni seljak". 5. Dajes los primer mladima pisanjem da vozis bez tablica,ako zelis zdravu bike-populaciju radi na tome da UVEK u saobracaj idu spremni-registrovani,ispravni,u opremi.... 6. Pozdrav! Ko si ti da nekom postavljas pitanja?... Verovatno neki "bezgresni" komesar za bezbednost saobracaja(vozio sam bez tablica jer ih je trenutno tada nije bilo ,tj bile su na izradi ili kako god,bio sam registrovan) i cuvar kulturnog obracanja ljudima koje cak i nepoznajes(a jesu zavidni seljaci) ...U opremi sam uvek,pre svega zbog sebe a ne zbog onih koji nas bas zbog toga i prozivaju i ismevaju(zavidni seljaci)...pozz Ko sam ja? Ravnopravni ucesnik razgovora na forumu,bas kao i Ti! Inace imam moralnu obavezu da promovisem bezbednu voznju iz jednog prostog razloga-U mladosti sam se ogresio i to skupo platio,pet ovorenih preloma,skocni zglob i koleno iskidani,par izbijenih zuba,sada mi je noga kraca i ne savijam je skroz!!! To je moj razlog zasto tako pisem jer vrlo dobro znam sta neke stvari znace i kako promene zivot iz korena!!! Inace voziti ne registrovan motor ne znaci samo imati muriju za vratom i skupu kaznu u varijanti nego u slucaju nedaj boze nekog udesa (a cinjenica je da smo naj ugrozeniji ucesnici) i tudje krivice nemate nikakvo pravo na nadoknadu stete niti opet kazem nedaj boze lecenja,sta vise preti vam placanje stete onome ko je Vas ugrozio! Ne moras da se uzbudjujes,forum sluzi za razmenu misljenja i iskustava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mora da se registruje a naravno da moze da se slobodno vozi ne bi registrovao motor. Sta je pisac htio reci?! :zbunjen: :zbunjen: Da moze kao za mopede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...