Jump to content

Moto Zajednica

Honda nsr ugradnja delova

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Honda NSR 125

Pozdrav,hitno mi trebaju saveti.. Rastavio sam Hondu Nsr 125cc,odradio klipnjacu na masinskoj,promenuo lezajeve sve u masini (Timken),promenuo semeringe koji su bili losi,kvacilo mi je bilo ok i odvajalo je lepo,tako da njega nisam dirao,e sada mi je ostao da kupim klip.. Kazite mi koji klip da uzmem,ja sam gledao po internetu ima Meteorov klip koji kosta 50e,kazite mi kakav je to kvalitet i koliko dugo sa njim moze da ide ??

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Немој метеор никако. Склапа се испод неке шупе у турској, па процени о квалитету.

Додај још мало (или још толико) и узми италијански Прокс или немачки Wossner и знаш шта си ставио.

Крећу се око 100тињак евра.

• U prolazu, 64 postova

Nasao sam Prox za 10000 a dihtunzi 2900... Ali koliko ce raditi tako ? Posto ne bih da ubacivam kvalitetan klip,jer je nova klipnjaca skupa pa sam nosio na masinsku umesto iglicastog lezaja su mi ubacili neku cauru kazu da moze da ide tako.

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250

Caura umesto iglicastog lezaja na cvaji :stabre: kako vam samo padnu na pamet takve genijalne ideje.Nemas potrebe ti za klipom jos uvek prvo uradi radilicu pa onda trazi klip.Sa tim sto si uradio zaribao bi posle 30sekundi.Ako vec nemas para za dobru klipnjacu kupi bar tajvansku(trajace neuporedivo duze od tih cincilatora sto si uradio)ili potrazi polovnu radilicu u dobrom stanju.

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Кад мењаш све то, стави и лежај, проксов је био 10 или 15е, не могу да се сетим. Наручио уз клип.

• U prolazu, 64 postova

Resio sam ovo nekako.. Nasao sam polovnu stublinu koja je hilzovana bila je na 54 ja sam je razbusio na 54,5.. Pa sada mi dodje kao da je nova.. Kupio sam Prox klip platio 10900.. I kupio sam polovnu radilicu,nema ni malo lufta dao 30e.. Sada jos da kupim lezajeve i sklapam..

• U prolazu, 1 post

Jedno pitanje.Vozim hondu nsr 125r 1994god.Motor je stvarno vrhunski ide ko metak ali malo mi je legao nazad.E sad kupio bih amortizer novi jer volim kad je motor visok.Koji amortizer bih mogao da uzmem za hondicu???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja