Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,hitno mi trebaju saveti.. Rastavio sam Hondu Nsr 125cc,odradio klipnjacu na masinskoj,promenuo lezajeve sve u masini (Timken),promenuo semeringe koji su bili losi,kvacilo mi je bilo ok i odvajalo je lepo,tako da njega nisam dirao,e sada mi je ostao da kupim klip.. Kazite mi koji klip da uzmem,ja sam gledao po internetu ima Meteorov klip koji kosta 50e,kazite mi kakav je to kvalitet i koliko dugo sa njim moze da ide ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 27, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Немој метеор никако. Склапа се испод неке шупе у турској, па процени о квалитету. Додај још мало (или још толико) и узми италијански Прокс или немачки Wossner и знаш шта си ставио. Крећу се око 100тињак евра. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam Prox za 10000 a dihtunzi 2900... Ali koliko ce raditi tako ? Posto ne bih da ubacivam kvalitetan klip,jer je nova klipnjaca skupa pa sam nosio na masinsku umesto iglicastog lezaja su mi ubacili neku cauru kazu da moze da ide tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jul 27, 2014 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kakva bre caura, nije to apn, to se vrti na duplo vise obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 27, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Caura umesto iglicastog lezaja na cvaji kako vam samo padnu na pamet takve genijalne ideje.Nemas potrebe ti za klipom jos uvek prvo uradi radilicu pa onda trazi klip.Sa tim sto si uradio zaribao bi posle 30sekundi.Ako vec nemas para za dobru klipnjacu kupi bar tajvansku(trajace neuporedivo duze od tih cincilatora sto si uradio)ili potrazi polovnu radilicu u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 27, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад мењаш све то, стави и лежај, проксов је био 10 или 15е, не могу да се сетим. Наручио уз клип. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je meni radiliaca i iglicasti lezaj i klipnjaca nego neke platne sastrane tamo gde je iglicasti meni je pukla ova sa desne strane a inace iglicasti je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Jankovic 0 Napisano Jul 28, 2014 U prolazu, 64 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam ovo nekako.. Nasao sam polovnu stublinu koja je hilzovana bila je na 54 ja sam je razbusio na 54,5.. Pa sada mi dodje kao da je nova.. Kupio sam Prox klip platio 10900.. I kupio sam polovnu radilicu,nema ni malo lufta dao 30e.. Sada jos da kupim lezajeve i sklapam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savo993 0 Napisano Septembar 17, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesujeme da li moze da se hilznuje cilindar na hondi nsr 125 90god. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljas96 0 Napisano Septembar 28, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje.Vozim hondu nsr 125r 1994god.Motor je stvarno vrhunski ide ko metak ali malo mi je legao nazad.E sad kupio bih amortizer novi jer volim kad je motor visok.Koji amortizer bih mogao da uzmem za hondicu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...