bukovski 36 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan K : TA da nije stranac, agregat mora biti odlican. ponude ovde ili na mob 0631508981 slike moze i ma mail jos bolje u temi link ka nekom sajtu polovnih motora gde je postavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pretraga prosirena i na AT, Teneru ... max 2000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jul 29, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TA 97 god ali još nisam na čisto dal' hoću da ga prodam. Ne registrovan(odjavljen) mi stoji, nemam vremena da ga vozim al kad pomislim na prodaju srce me boli :-P tako da ako se odlučim za prodaju čujemo se ako ne pazariš nešto ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...