Student 765 Napisano Jul 23, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju KTM slajderi za prednju viljusku,mislim, nek me neko ispravi ako gresim mozda su i za zadnju. Kupljeni za KTM SuperMoto LC4 2005 godiste,kupljeni u KTM-u, nikad montirani,najverovatnije odgovaraju i za druge modele, Ovaj je imao WP prednju viljusku,ako je bitno. S kraja na kraj ima 29 cm, a duzina sive sipke je 22 cm. Nadjeno u rasciscavanju garaze. Mnogo lici na ove. Moguce probanje u Beogradu,ako neko nije siguran dal odgovara. Cena 40evra,ako je mnogo...nije problem Milos 064/2018453 Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 24, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Cena je stavljena cisto da je bude. Nije fiksna,ali uopste . moze zamena za kofer u koji staju dve kacige,moze i kinez... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 25, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 35 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 28, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prodati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jedne ak9 nekom treba..ako su ovi otisli. Nisu bas kao ovi ,malo su veci i nisu na osovini,nego se srafe posebno na stranu.. sorry za off Kovach Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Octobar 20, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno Sinke. Sad cu da proverim,dao sam ih drugaru da ih proba na wr pa ako mu ne pasu...cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Novembar 4, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nisu otisli,i dalje 30 evra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam odgovor na PP! Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan prodati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Januar 29, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nisu,al ne mogu da ih nadjem...Da potrazim bolje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 29, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel cena i za prednji i zadnji ili samo za jedan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 29, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel su sad ko novi ili imaju oštećenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Januar 30, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Samo za jednu osovinu,i dalje su novi nekorisceni,samo sam ih opet negde zaturio. Da se potrudim i potrazim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 30, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ima zainteresovanih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.T. 34 Napisano Januar 30, 2015 Drug Član, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan ne moraš,razmislicu malo, sad nisam pri parama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Januar 31, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Dryze,tu sam,nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Februar 2, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam slajder,nov nekoriscen,za 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...