Marko011 2457 Napisano Avgust 23, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan a da sačekaš 2015u? bmw s1000xr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 24, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj je dosta manji od K 1300 R posto je baza ( ram i agregat ) od S 1000 RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Avgust 24, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan A zbog cega se vodi toliko polemike oko nosivosti ? Ko kupuje motor od 10+ hiljada eura njemu ne treba da bude problem da stavi aftermarket amortizere i time podigne nosivost koliko god mu treba (Ohlinsa, Hyperpro,...). Nije motor tamic pa da se na njega krka pola tone ali ni 250kg nije problem za vece motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne reče za R nine T Devojka moja je lepo primetila nesto sto ja nisam posle 5 minuta gledanja u ovo. izgleda kao vozilo za ljude sa specijalnim potrebama. Ово јесте мотор за људе са специјалном потребом, да буду виђени, а не да се возе инкогнито. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 24, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na one druge sa specijalnim potrebama. Sto imaju svoje liftove, posebne ulaze i sve to Ах, колега драги, па ми смо помешали категорије... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 26, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Taj je dosta manji od K 1300 R posto je baza ( ram i agregat ) od S 1000 RR. reče da hoće da smrša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da ću pokušati da smršam, nisam rekao da ću se prepoloviti Elem, ne znam šta da radim. Vratio sam se sa odmora, ali ovde svakodnevno pada kiša pa ne znam koliko je pametno da motor kupujem sada, možda je bolje da sačekam zimu i još niže cene jer je i tako pitanje koliko puta ove godine ću moći da ga vozim. Što se tiče BMW-ovih motora, čak i žirafe (muški primerci) ih vole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti lektira za sve duze noci, do zakljucka ces doci. Ti barem citas nemacki, upotrebi ga, najbolji magazin na svetu ;-) K1300 K1600 BMW hejteri testiraju ... i tako dalje! Srecno, tvoja je muka slatka, ne zalim te nimalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @acim Jesi li mozda razmisljao o: Jer Njemci kazu: Dva cilindra dvije brige, a cetri cilindra duplo vise briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Mali mu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste manji od K, a i slabiji, plašim se da mi neće zadovoljiti apetite za adrenalinom. Ali svakako lep motor i razmišljao sam već o njemu. Možda bi trebalo da ga probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jeste manji od K, a i slabiji, plašim se da mi neće zadovoljiti apetite za adrenalinom. Ali svakako lep motor i razmišljao sam već o njemu. Možda bi trebalo da ga probam. Ne znam sta podrazumevas pod adrenalinom ali meni su dvocilidrasi uvek bili zabavniji za voznju od 4 cilindra....vuku iz podruma i to je po meni poenta voznje motora...jebes ti to ako ga mora zavrtis do 10 000 obr da bi ''poludeo''....jer onda si vec preko 200 i moz se skrljas negde....a u cistom sprintu na 150-200 m dvoclidrasi deru 4 cilindra ako su u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom, ali K1300 takođe vuče iz podruma. Nemam pojma, pre par minuta sam poslao SMS-om ponudu jednom liku, pa sada čekam odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vuce iz podruma broj cilindara, vec kubikaza i obrtni momenat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ne vuce iz podruma broj cilindara, vec kubikaza i obrtni momenat. \ 1200 ccm sa dva cilindra ima na manjim obrtajima maksimalni obrtni momenat za razliku od 4 cil...to znaju i vrapci na grani i bespredmetno je o tome polemisati. U praksi to znaci da ako boxer 1200 ide paralelno sa k 1300 recimo ubaceni oba u treci stepen brzine pri brzinuod recimo 60 sat naglo nabodu gas ...k 1300 ima da gleda u ledja dobrih 200 metara dok mu ne prorade sve konjske snage.Ko ne veruje zajebace se ako se kladi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stoji, samo sto to nije 200m vec dosta manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Stoji, samo sto to nije 200m vec dosta manje... Neka je i 100 m....i sta nam to govori...meni licno da je K 1300 superiorniji ali samo na pautoputu i bas dugackim deonicma....svida gde je put krivudav i nema pravaca boxer je bolji a samimi tim meni licno bi i pruzio veca uzbudjenja da ne kazem adrenalin....ovo je sitacija uvek kad se sudare 2 protiv 4 cilindra...akko izuzmemeo Hondine v4 zverke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na ovu Hondinu zverku? Ja bih rekao da je nešto drugo ovde zverka A evo i R1200R Koliko ja vidim, ti (Turtle) bi izgubio opkladu jer K ima veći obrtni momenat na 5800 obrtaja od R-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Mani se grafikona Acime i interneta jedno je praksa drugo teorija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre ovde poredis ducatija i R 1200 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne poredim ja, to sam pronašao. A priznajem samo praksu da vidim drag race na delu, sve ostalo je teorija. K1300 jebe kevu kako povlači, probaj ga prvo pa mi onda ponovo reci mišljenje. U svakom slučaju cena je slična, pa ću radije uzeti motor koji mi se više sviđa. http://www.motorradonline.de/vergleichstest/bmw-r-1200-r-classic-und-ducati-monster-1100-evo-im-vergleich-ps-messwerte-und-urteil/422224?seite=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;"> Pazljivo pogledaj ko je prvi na 150-200 metara .....najslabiji motor i po snazi i po obrtnom momentu....znaci jedno je praksa drugo teorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 27, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, kupujem onda APN-4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha to je jednocilindras ....nema tu adrenalina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 29, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ne poredim ja, to sam pronašao. A priznajem samo praksu da vidim drag race na delu, sve ostalo je teorija. K1300 jebe kevu kako povlači, Кхм, кхм, тако је мислио и возач Хонде 1000РР, да му нико не може ништа али: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...